Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
YouCanCANON
üzenetére
ez igaz, bár a spontán vetélések nagy része azért következik be, mert olyan komoly genetikai károsodások vannak, ami miatt életképtelen lenne.
Meglehet, de spec tudom, hogy van olyan helyzet is, amikor az ember annyira fél, annyira örlődik, annyira ''bekészül'' még a gondolattól is, hogy anya legyen, hogy a szervezete termel esetleg olyan anyagot , amitől létrejön egy spontán vetélés. Az elsővel nálam ez történt. LEgjobb barátnőmnél szintén.
Integra: akkor sem tudná szerintem megítélni, ha abban a helyzetben lenne. Nem nő, nem neki kell kihordania, felnevelnie a gyereket. Tudom, erről megoszlanak a vélemények, de valahol mégiscsak a nő az , aki a világra hozza gyermekét, és nem a férfi. A férfi ebben az esetben szerintem leginkább társ lehet. Társ a döntésben, társ a mindennapokban. De szerintem maga a döntés az anyáé kell hogy legyen. Senki nem kényszerítheti, hogy megszülje azt a gyereket. (Főleg, hogy egy nem akart gyerek a későbbiekben milyen lelki sebeket fog hordozni magával... Talán jobb is, ha a nem ''várt'' (értsd : nem akart, nem kívánt) gyerek nem születik meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest