Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz spirit007 #636 üzenetére

Írtam már, egyszer elment magától, 1 héttel azután, hogy kiderült, hogy miért késett a havim. (De el akartam vetetni, már épp intéztem az ezzel kapcsolatos dolgokat.Ennek ellenére be kellett feküdnöm kórházba, ezt így szokták )
    Másodjára már nem ez történt akkor átestem ténylegesen is rajta.

Orvosokról pedig inkább nem mondok semmit, nem tudnék jókat. (Azt hiszem , nem szeretnék kisérleti nyúl lenni. 3 gyógyit kiprobáltam, de mikor a nőgyógyászati klinika dokija a 3.nál is kötötte az ebet a karóhoz, hogy de hát ez a legjobb, meg a legkevesebb hormontartalmú, ennek ellenére nőttem mitn a lufi, na akkro azt mondtam, oké ennyi volt , többet nem. + fééle bogyót próbáltam ki, volt amelyiktől elájultam, volt amelyiktől 2 hónap alatt 10 kilót szedtem fel, volt amelyik simán csak a szexuális vágyat vette el, és volt amelyik mind engem , mind a páromat ''kimart'' , ezek után én úgy vagyok vele, nem szeretnék még esetleg trombózist és egyéb problémákat összeszedni (Lásd PArci exbarátnőjének a története) ) Szóval nagy ívből tettek rám a dokik, úgy gondolom, hogy ezek után ne én kezdjek már el kutakodni valami megoldás után, hanem ők is foglalkozzanak az emberrel, és ne csaka gyógyszerlobbit lássák maguk mögött.

Brownus: igen ott.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés