Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
behappy
aktív tag
Kicsit belepofázok én is :
A szememben egy gyilkos az, aki az abortusz mellett dönt.
Te is Tildy, ne haragudj.
Nem kell felelőtlenül orrba szájba kefélni és akkor nem lesz nem kivánt eredménye...
Olyan pedig nincs, hogy nem veszi észre az ember, hogy baj van.
Ipgirl-lel lassan 6 éve vagyunk együtt, voltunk sokszor, sok helyen , sok helyzetben együtt. Gyorsan, lassan, hosszan, röviden.
És mégsincs gyerekünk. Abortusz sem volt. Nem vagyunk felelőtlenek. Gondolkodunk.
Ha pedig már megtörtént a baj:
Olyan nincs, hogy nem lehet eltartani a gyereket. Aki ezt mondja, az nem is akarja eltartani, kényelmesebb ''kidobni''.
Ha minimálbéren lennék, 1 szobás lakást bérelnénk és a párom terhes lenne, akkor is megtartanánk a gyereket. Mindig van valahogy, olyan nincs, hogy nem boldogul az ember.
Én tudom. majdnem fél évig éltem meg ugymond ''seftelésből'', nem az illegális értelemben. Otthon ''dolgozva'' napi 3-4 órát. Fizettem az albérletet, rezsit, internetet, kocsit 15 literes fogyasztással, buliztunk, ettünk-ittunk jókat.
És nem kell feltétlen életmüvész tipusnak lenni ehhez.
Kb ennyi, gondolom a lényeg lejött.
Végszónak:
Az első 1-2 hónap volt utána rossz.
Hát Tildy, ez nagyon szomorú, nem szeretném kommentálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![[kép] [kép]](http://www.v8cars.hu/forum/smiley/laza.gif)