Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
LLKobe #12205 üzenetére
Na ja, pont a múltkor beszéltük, hogy ez a blueizé nem is szállít.
"A megjelölt ár nem tartalmazza a termékek kiszállításának díját. A termékek alapesetben a Szolgáltató mindenkori raktárában, személyesen vehetők át, melynek címét a megrendelés folyamata során a Szolgáltató minden esetben külön feltünteti. Amennyiben a Felhasználó kiszállítási szolgáltatást kíván igény bevenni, úgy kiszállítási szolgáltatást önállóan, saját szervezésében és költségére kell megszerveznie."
-
Flame84
csendes tag
Ahogy a kollégák is mondják, ha nem napi 8 órában kell akkor teljesen jó. Akár 8 órában is bizonyos ideig óráig. Viszont szerintem orbitálisan drága. Ilyenek 60-70 körül szoktak menni normál esetben. De persze a blue ráteszi a saját sápját mindenre rendesen. Valószínűleg ez a +1db A betű felára
-
válasz
idegen lény #12202 üzenetére
Igen az az. Néztem a használt Klöber széket, csak megint Budapesten van, személyes átvétellel. Én meg Szegeden vagyok.
-
idegen lény
addikt
Reply lesz az, nem Replay. Ez a Steelcasenek egy belépő szintű, meglehetősen olcsó munkaszéke. Ennek a verziójának nagyon ergonomikusnak és kényelmesnek tűnik a háttámlája, viszont az ülőrészét néhányan keménynek tartják, míg mások nagyon kényelmesnek érzik, ez egyéni megítélés kérdése. Például: [link] [link]
Feltételezem, hogy az ülése ennek is ugyanolyan, mivel ezek is Reply székek.
A végső döntés előtt egy ilyet is kipróbálnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One mobilszolgáltatások
- Bestbuy játékok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest