- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
válasz
roseA580 #12179 üzenetére
Szia, jó meglátás, tényleg nem szinkronos, ezt nem is vettem észre. A hintamechanika, a hintázás pedig nem egészséges (a széknek sem). Napi pár óránál többet nem is szabadna ülni bennük, én meg egész életemben ilyenekben ültem rengeteget. Akkor a Ticova sem ajánlható, amúgy is agresszív a deréktámasza és valószínűleg nem is tartós szék. Magyarországra 64 ezerért szállítják, ezért pont belefért volna a meghatározott keretbe. De a másik két szék, amit ajánlottam, szerintem jó lenne, és ki is lehet őket próbálni vásárlás előtt.
-
roseA580
tag
válasz
roseA580 #11877 üzenetére
Két hét Ergoplus Mike-H használat után még egyáltalán nem bántam meg hogy 100000 Ft. alatti új széket választottam!
[https://ergoplus.ro/scaune-ergonomice/scaun-ergonomic-mike-h-negru]
[Scaun birou Ergoplus Mike-H vs Ikea JÄRVFJÄLLET]
Természetesen ez a szék sem teljesen hibátlan, pl. a karfák túl könnyen elfordulnak és a fejtáblához párnát kellene rögzítenem ha használni is akarnám. (fekvésen kívül, de én arra az ágyamat használom)
Azért van olyan székük is amit nem vennék meg, pl. ez:
Főleg a a nejlon hálós ülése nem tetszik! de amúgyis nekem túl futurisztikus.
Sokkal rosszabbul is járhattam volna most is ha pl. IKEA vagy más tudásához képest túlárazott, vagy akár teljesen alkalmatlan széket választottam volna.
Az első egy "gamer" szék volt ami pár hónap alatt széttört alattam és elkezdett billegni, természetesen törésre nincs garancia!
A második egy hagyományos dönthető irodaszék volt ami a boltban pár percig kipróbálva kényelmesnek tűnt, de otthon használva már nagyon hamar megfájdult a hátam.Ugyan csak 2 év garanciát adnak rá, de még senki sem jelezte hogy tönkrement volna utána.
"A jótállási idő magánszemélyeknél 24 hónap, jogi személyeknél 12 hónap.
A jótállási jegyeket cégünk állítja ki.
A törvény szerint a szavatossági idő 10%-át meghaladó szerviz beavatkozáson átesett, vagy ezt az időtartamot egyetlen beavatkozással túllépő termékeket új, azonos termékekre cserélik, vagy a termék értékét visszaadják a vásárlónak."
"ajánlott a termék használata. normál használat, napi maximum 8 órában, heti 5 napon át." (bocsi, ezek gépi fordítások)"Remélem hogy azért legalább 3 évig kitart, bár a javasolt használati időt én jelentősen túl fogom ülni!
A gyártó ügyfélszolgálata nagyon segítőkész, bár magyarul sajnos nem tudnak, de még ezt is megoldották, egy magyar nemzetiségű kapcsolatok pár percen belül visszahívott!
Egyetlen nagy probléma van ezzel a gyártóval, nem kaphatók a termékei Magyarországon!
Ha valakit mégis érdekelne akkor írhat a gyértónak hogy esetleg kiszállítanák e Magyarországra. (jelenleg Romániban ingyenesen szállítanak.
UI:
A teherbírással kapcsolatban a gázrugó 150 Kg.-mal tesztelve, a szék pedig 120 Kg.-ig ajánlott.
Néhány viszonteladó emiatt tévesen 150 Kg. terhelhetőséggel árulja.
-
roseA580
tag
válasz
roseA580 #11838 üzenetére
Ma meg is jött a Ergoplus Mike-H szék, félóra alatt összeraktam, beállítgattam és már használom is.
Sokkal jobb mint bármelyik előző székem, de persze ez önmagában nem sokat jelent.
Remélem pár hónap múlva nem kezd el lötyögni és nyikorogni.
Néhány gyártó ipari vazelines karbantartást javasol a nyikorgás megelőzésére.
Ez a gyártó semmiféle karbantartás nem említ meg.
Ami jelenthet jót és rosszat egyaránt.A fejtábla működőképes rajta, de munkahelyzetben tényleg nem éri el a testemet, csak teljesen hátradöntött helyzetben.
-
idegen lény
addikt
válasz
roseA580 #11838 üzenetére
Mondjuk, pont a fejtámláját annyira nem dicsérik, de sosem fogom megérteni, hogy miért olyan fontos a fejtámla. A fej alátámasztását az agy alvó pozíciónak érzékeli és tompító, elálmosító hatása van, aludni meg az ágyban kell. A Class 4-es gázlift jól hangzik, de napi tíz óra ülés az rengeteg, többet ülsz, mint amennyit alszol. Ez nagyon megterheli a szervezeted. Próbáld váltogatni egy ülőlabdával, hogy tényleg "aktív" legyen az az ülés.
-
jbl
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia