Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santi22
senior tag
Haworth Zody és a multibutor sztori lezárásaként, amit ígértem.
Röviden az előzmények annyi, hogy nyár végén vásároltam náluk egy Zodyt, 2 hónap alatt eltört a lumbar support, emailt írtam nekik, amire hetekig nem válaszoltak, ezért (igaz több héttel ezután) telefonáltam. Nem mondhatjuk, hogy nem voltam türelmes, de azt is mondhatjuk az én hibám, hogy miért nem zaklattam őket hamarabb és jobban, nézőpont kérdése.
Szóval a lényeg, telefonáltam, szánták-bánták, megtalálták az emailt is és ígéretet kaptam, hogy máris küldik az alkatrészt. Ez volt november 19.
Vártam több, mint két hetet nem történt semmi, telefon ismét, megint ígéretet kaptam, hogy bocsánat, szánják-bánják stb. és küldik. Ez volt december 9.
Vártam megint türelemmel, eltelt ismét majdnem két hét, de még mindig semmi, telefon ismét, megint ígéretet kaptam + most ráfogták arra, hogy a futároknál bolondokháza van az ünnepek miatt és nem tudta még felvenni a csomagot, de amúgy minden elő van készítve. Ez volt december 18.
Végülis karácsony előtt még meghozta a GLS az alkatrészt.End of story.
Végül kaptam alkatrészt, beszereltem, rendben a szék, minden happy nem?
Aki olvassa vonja le maga a tanulságokat, nekem az, hogy szinte könyörögni kell a garancia érvényesítéséért nem fér bele. Nekem az érzésem az volt, hogy leráztak volna csuklóból és csak a többszöri erőltetésem miatt küldték végül a cuccot.
GLS futár túlterheltséget is egy ócska kibúvónak gondolom, nekem folyamatosan hozta decemberben a GLS a cuccokat 2-3 napos határidőkön belül, sokszor az ország másik végéről, úgyhogy ettől kíméljük meg egymást, mert nem veszem be. Én meg megkímélem magam a multibutortól legközelebb az biztos.Másféle olvasata a sztorinak, hogy mit pofázok amúgy, én vagyok a hibás, mert erőltetni kellett volna jobban, 2-3 naponta hívogatni őket meg emailezni és már régen kaptam volna alkatrészt jóval korábban, ha nem adok nekik heteket erre meg amúgyis végül megkaptam, akkor mi a probléma?
Semmi nagy dolog, részemről csalódás a székben és a customer serviceben is, ettől függetlenül itt többségében a tagoknak jó tapasztalatai vannak és magasztalják a céget meg a széket is, úgyhogy ez ne tántorítson el senkit feltétlenül, biztosan az enyém a százból egy esete, de úgy éreztem le kell írjam a történetemet, hogy itt legyen ez az egy is a 99 mellett.
-
Santi22
senior tag
válasz
devast
üzenetére
A multibútorról majd mesélek, ha finisbe ért az ügyem velük, nem az árral van ott az elsődleges probléma, annyit elmondhatok elöljáróban... Egyébként most ez a bruttó 177ezer már tényleg kezd húzós lenni, annyiért már veszel egy új Alohát. 120-130 környékében még megérős volt amúgy a használt Zody, az volt kb a harmadára egy újnak. Ez így lassan 180-ért (+szállítás) már nem biztos, hogy akkora bb, mint korábban volt.
-
Santi22
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Nagyon elhavazódtam a munkával és magánélettel azóta, nem is volt időm ezzel foglalkozni meg egyszerűen ki is ment a fejemből, viszont most eszembe jutott meg időm is akadt, fogtam a telefont és felhívtam őket.
Nagyon kedvesek voltak, megtalálták az emailemet is, amit anno 78-ba' írtam és még elnézést is kértek, hogy elsiklottak felette és nem válaszoltak rá. Nem igazán volt kérdés, hogy user error-e, rögtön mondták, hogy ez sajnos típushiba, a Zodynál előfordul. Küldik az alkatrészt.
Folytatom a sztorit, ha meghozza a futár az alkatrészt.
-
Santi22
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
Ez olyan lehet, mint a BB topikban az earfun fülesek. Mindenki dícséri folyamat, hogy ár/érték arányban verhetetlen, aztán a napokban jött egy tag, hogy vett már 3-4 earfun terméket és mindegyik megnyeklett nála valamilyen módon. Innentől kezdve neki mondhatja bárki, hogy ilyen meg olyan jó az earfun.
Első vásárlásnál mások ajánlása és tapasztalatai nagyon sokat segítenek a döntésben, újravásárlásnál már a személyes tapasztalatnak van a legnagyobb hatása, mind1 más mit mond. -
Santi22
senior tag
válasz
Santi22
üzenetére
Egyébként ehhez még annyit, hogy azért nem telefonáltam, mert amikor elindulok otthonról dolgozni még nincsenek nyitva, amikor hazaérek már nincsenek nyitva és mindenképpen a szék mellől akartam telefonálni, ha bármit kérdeznek vagy meg kell nézzek rajta, akkor megtudjam. Nyilván könnyebb rögtön nekem esni, hogy miért nem emeltem fel a telefont... Ezért vártam eddig, hogy az emailes megkeresésemre hátha érkezik válasz, de így muszáj leszek munkából intéznem.
szerk.: És még annyit, hogy természetesen le fogom írni azt is, ha rendeződik a dolog, hogy ment és mi lett a végkifejlet. Nem célom nekem itt bántani meg lehúzni senkit, a saját tapasztalataimat írom le. Azt is le fogom írni mi lett a sztori vége.
-
Santi22
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Mint mondtam, nem a céggel van a problémám, hanem a székkel. A cég lehet maximálisan pozitívan fog hozzáállni a dologhoz és mindenben segítőkész lesz és a nap végén lesz egy fasza székem, ez majd kiderül. Attól függetlenül emailes megkeresésre nem válaszoltak 2025-ben egy hét alatt, ez már tény és ez nem fog változni, az örök élet +1 év szék pedig problémás lett qrva hamar, ez sem fog változni, ezek tények.
Ezekre a tényekre alapozva pedig kijelenthető, hogy befürödtem a használt székkel és soha többet, tökmind1 mi lesz a sztori végkicsengése.
-
Santi22
senior tag
válasz
LLKobe
üzenetére
Nem hívtam még őket (emailre nem válaszoltak egy hét alatt), lehet, hogy pozitív lesz a sztori velük, miután telefonon beszéltünk, de ez csak rajtuk áll.
Maga a szék a csalódás, ahhoz képest, hogy itt örök élet +1 évként van beállítva, megveszem és 3 hónap után eltörik a lumbar support, billeg az ülőlap (ami szerintem több, mint a természetes holtjátéka). hátat nem tartja, mert hátradőlök és vagy 30-40 centit dől hátra a háttámla bármit állítok stb. stb. Gyakorlatilag nem lehet hátradőlni és egyenesen ülni benne.Fele/harmad/negyed ennyi áru noname székeim sosem törtek el, csak a fos huzat, szivacs, műbőr stb. anyag kopása, kiülése miatt kellett cserélni azokat mindig, ezt untam meg.
Zodynál az ülőfelület, karfa, mesh stb. anyagai az príma amúgy, amiért választottam abban tényleg prémium, de nem gondoltam, hogy a szerkezet meg ilyen hamar gatya lesz. -
Santi22
senior tag
-
Santi22
senior tag
válasz
Santi22
üzenetére
További problémám a Zodyval:
[link] (video, pár másodperc)
Nemtudom mennyire jön le ebből mennyit mozog meg a hang alapján, ez szintén nemtudom normális-e, de nekem nem tetszik. Esetleg valahol valami csavart vagy nemtudom mit kellene meghúzni, hogy jó legyen, vagy ez ilyen? -
Santi22
senior tag
válasz
NyalokAA
üzenetére
A címke szerint 2015-ös, azzal a gyártónál pont kikéstem.
Viszont a multibútoros vásárlással bőven benne vagyok a fél évben, 4 hónap alatt eltört.
Illetve mutatok képeket, mert nemtudom.
[kép] [kép] [kép]
Feltételezem ennek nem kellene így lejönnie és nem lehet visszarakni, nekem ez eléggé úgy néz ki, hogy eltört...
Ha mégis ez ilyen kijárós és visszarakható, akkor kérek segítséget hogyan, mert nem jöttem rá. -
Santi22
senior tag
Multibútornál vásárolt Zody lumbar supportja kettétört. Úgy emlékszem 1 év garanciát adtak rá. Bár ezzel kapcsolatban semmiféle dokumentumom nincs csak a számla, amit emailben küldtek, de azon nincs ilyen.
Nem igazán találok erre vonatkozóan az oldalukon sem semmit. Írjak-e emailt vagy hívjam őket vagy mi az eljárás ilyenkor, volt már valakinek garanciáztatása a multibutornál?. -
Santi22
senior tag
válasz
horcsog2
üzenetére
Mondjuk én most realizáltam, hogy csak lebegett előttem ez az ide bedobott 95k, de nem figyeltem, hogy ez nettó, pedig oda volt írva, hogy + áfa.
Áfával meg szállítással ez akkor úgy 140k-ba áll meg halandó embernek.
Így már nem biztos, hogy akkora buli vakon beleugrani, de továbbra is várom azért, ha írsz leginkább a szállítást és a minőséget illetően. A szék maga tudom, hogy prémium, de hogy milyet kapsz (állapot) és hogy kapod (szállítás) arra leszek kiváncsi. -
Santi22
senior tag
válasz
Serpentfly
üzenetére
Én el akartam menni a nyáron próbálgatni (akkor lesz utam, nem vagyok fővárosi), de ennyiért lehet, hogy megrendelem vakon is a Zodyt. Amilyen szerencsém van, mire mennék már lenne vagy 130-140k vagy nem is lenne készleten...
Tudja esetleg valaki, hogy mennyiért szállítanak ki egy ilyen széket vidékre? -
Santi22
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Az elég jónak néz ki, de basszus majdnem 1 havi fizetést kiadni egy székre azért az kegyetlen. Lehet, hogy télleg inkább le kellene fogyni vagy 20 kilót és akkor jók lennének a standard 120kg-ra kalibrált székek is.

-
Santi22
senior tag
Üdv!
Egy 140 kg-os (188 cm) embernek létezik szék, ami ajánlott?
Nem különösebb érdekel, hogy "gamer" vagy nem, lehet sima irodai forgószék is, csak masszív legyen.Árkategória 40-60-ra gondoltam, de ha ez így megoldhatatlan feladat, akkor kénytelen leszek többet kiadni vagy lefogyni

Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest