Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rikz

újonc

Haworth Zody széket vettem és teljesen elégedett vagyok vele. Nagyon köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólását, döntő mértékben hozzájárult a választásomhoz. Korábban fogalmam sem volt arról, milyen egy jó szék, ezért ez a topik tényleg nagyon sokat segített.
    Alapvetően egész napos irodai munkához kerestem ergonomikus, kényelmes széket, átlagos testi adottsághoz: 178cm magas, 82 kg.
    Az utolsó pár oldalnyi hozzászólást átolvastam, az említett és javasolt székek neveire is rákerestem célirányosan. Így gyorsan kieesett a gamer szék, pedig elsőre ezen gondolkodtam, főként a youtube promó videók miatt. A barkácsáruházak olcsó (vagy már nem is olyan olcsó) forgószékeit alapból elvetettem, ugyanis ilyeneket már többet is vásároltam a múltban és rendkívül elégedetlen voltam a minőségükkel és a tartósságukkal. 50 éves vagyok és ki merem jelenteni, hogy fél évszázad alatt nem is ültem korábban még jó székben. Inkább ipari hulladéknak minősíteném azokat a széknek látszó tárgyakat, amikben korábban ültem, dolgoztam.
    Ha valaki jó széket keres, bátran ajánlom ennek a topicnak az átolvasását! Írja ki jegyzetbe, hogy az egyes székekről milyen véleményeket írnak mások. A szóba jöhető szék márkákra/típusokra pedig rákeresve még több tapasztalatot fog találni.
    És még egy tipp: menjen be a bemutatótermekbe és üldögéljen székekben! Legyen valós tapasztalata és összehasonlítása, milyen egy gagyi termék, milyen egy közepes és milyen egy prémium.
    Végül érdemes mérlegelni azt is, hogy egy jó, ergonomikus széket _lehet_ vásárolni a boltban, gerincet és porckorongokat viszont egyáltalán nem. Így már más megvilágításba kerül, hogy egy prémium szék drága vagy olcsó, illetve mit ér meg az egészséged.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés