Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
Nincs osszefoglalo, ugyhogy megprobalok leirni mindent ami legyeges, keresek szeket.
Melyik boltokat ajanlanatok Bp-n vagy kornyeken, ahol a leheto legtobb nem gagyi 1 evig jo szeket ki lehet probalni?
Mondjuk 200e-ig bezarolag erdekelne valami, allithato karfaval mindenkepp, ha lehet allithato derektamasszal, szellozos legyen ha csak lehet es tartos tobb evig. Nyilvan fel-le, es a hattamla elore-hatra allithato legyen. Az ulolap is ha jol gondolom nem jo ha tul rovid, de ezt eloben lehet erezni hogy kenyelmes-e.
Ha eredmes, hasznaltat is akar bevallalok, itt mire kell figyelni?
Es alapbol markak, konkret tipusok tippjei is johetnek.
Gyors guglival ilyeneket talaltam 100 alatt: Mark Adler Expert 8.5, Halmar Admiral/Hasel, Unique Ergonic/Fulkrum/Shell, ezek valami gagyik vagy van ertelme?
Napi sok ora ulesre, kodolasra, fajo derekra es hatra kell, 90-93 kilo korul vagyok, 179cm magas.
Koszi![ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Lokids #10560 üzenetére
Koszi ez egy korrekt valasz volt. Bar nem az en kerdeseimre amit postoltam, en alapvetoen ujonnan 200k korul neznek.
Plusz hogy az office plazan kivul van-e mas ertelmes bolt ahol lehet probalgatni. Es hasznaltaknal mit erdemes nezni es milyen markakat?
Amugy ugy 5 eve vettem 60k-ert egy gamert, ugy 3 evig nagyjabol jo volt, mukodott. De nem hasonlitottam meg egy minosegi office-hoz.u.i. az a valasz masoktol, hogy "keress vissza" azert is hamis, mert hiaba teszem, azok az infok mar elavultak, az arak is, sot egy csomo linkelt oldal sem el mar, mivel eladtak a szeket (es meg a neve sincs a posztban es az ara sem szoval ez igy ertelmetlen linkelgetes a jovore nezve)
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Lokids #10563 üzenetére
Azt mar sikerult kideritenem hogy a Premium markak a Herman Miller es a Steelcase. Ezek amugy garizhatoak/ javithatoak itthon is ha epp kell?
Szoktak akciok lenni avagy erdemes varni par honapot hogy lejjebb menjenek vissza az arak? Hihetetlen hogy egy 120k szek a 2x-ese lett par ev alatt? Lehet epp peaken vannak es lejjebb megy, mint az ingatlanok pl eppSon of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Egyebkent ugy tudom leteznek olyan kerekek is amik terhelesre (ra raulsz) fekezodnek azaz nem gurul el. Uresen meg tudod guritani. Ez mellekvagany de erdekes, nem tudom utolag hogyan szerelhetoek fel es mire, de amugy nekem tetszik a megoldas.
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz mrviceguy #10583 üzenetére
Hat nem tudom, nekem legalabbis eddig mindig normal gurulos szekem volt es eszembe nem jutott hogy ez problema lehetne nem feltem sosem hogy elgurul alolam lol. Ez valami marketing duma lehet?
Viszont ules kozben meg ha megvan a jo pozicio, az siman tudott zavarni hogy arrebb maszik, szoval a masik irany.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Dr. Akula #10626 üzenetére
Hat pedig bizony vannak olyan anyagok amik vekonyabban is joval erosebbek mint egy masik anyag sokkal vastagabban...a matek es a fizika is kijon Es a gazdasagtan is mivel ezek altalaban dragabbak
Nem tudom pontosan az adott szekek osszetetelet, de vannak eladok annyi evesen, aminek a harmada alatt is mar tonkrementek 100 ezres uj gamer szekek. Es ezek egy resze javithato is, ha epp valami megis elszall sok ev utan.
Nem tudom eppenseggel milyen modon akarod hasznalni, vagy direkt ugralni rajta, esetleg ketten ultok rajta Biztos vannak extrem felhasznalasra is szekek de akkor keszitsd a penztarcad is extrem modon heheSon of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Szekaa #10683 üzenetére
Hat ez lutri, en is keresgelek meg es nem vagom meg a szekeket, de a legjobb (nekunk) az lenne, ha bevallalod es kiprobalod, majd beszamolsz itt rola
Az ara szinte mar tul jo ahhoz amit irnak rola, de ennyiert ha mar csak 3 evet birja kb akkor sem volt rossz vetel.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
JÄRVFJÄLLET IKEA-s szekrol valakinek valami tapasztalat?
Bemegyek a heten talan en is es kiprobalom, ha van kirakva.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Ez tok jo, meg a multibutor meg az officeplaza is, mar csak egy szabadnapot kell kivennem hogy el tudjak menni...fel nem fogom hogy egy office embereknek arulo uzlet hogy lehet kizarolag office sot meg annal is joval szukebb idosavban nyitva.
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
RIM Flexi szekekrol velemeny? Hosszabb tavu?
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
-
Radeon_5
aktív tag
Revotica szekeket probalta valaki? Velemeny? Eleg jol neznek ki es korrekt arban vannak.
En epp matracot nezni ugrok be hozzajuk, de akkor mar a szekeket is kiprobalom.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Hat, nem is tudom. En a budaorsiben voltam, lehet masik uzletben masok vannak, de amik ott voltak kiallitva, nem voltak nagy szamok. Arban oke meg 'nagy learazas', de minosegben eleg kinai. Kb 12 volt osszesen kidobalva, sok halos ulofeluletu, en ezektol alapbol odzkodom mert felek hogy hamar megnyulnak. Elegge lotyogosok is, nem tudom hogy alapbol vagy csak ezek a peldanyok mar leharcoltak. 56ezer-250ezer kozott voltak kb, de inkabb 120-150 korul fokent. Volt 3d-4d karfas is de az is igy mar talan tul lotyogos a sok allitgatas miatt. Szoval igy ha minosegerzet kell, az nem nagyon volt meg.
Viszont sima otthoni ulos szekekbol volt par tok jol kinezo dizajnos darab Es a matracok is jonak tuntek ennyi alapjan.Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Liftor Active szekekkkel valakinek tapasztalat, velemeny?
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
Steelcase Leap V2-t hol tudnek kiprobalni?
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Serpentfly #11201 üzenetére
Igen, csak sok szerencset bejutni a multibutorhoz dolgozo emberkent, ha nem a szomszedja vagy, 10tol 4ig vannak nyitva, sot van hogy csak 2-ig...es hetvegen termeszetesen zarva.
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz JulianSinulf #11392 üzenetére
Ha tudsz/bevallalod lojj egy kepet a setuprol ide a forumba
Son of a Bit
-
Radeon_5
aktív tag
válasz JulianSinulf #11402 üzenetére
Oke koszi, tok jo. Jo ez a bill tarto megoldas arra hogy tavolabb keruljon a monitor. Betolhato amugy az asztal ala?
Son of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Microsoft Excel topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest