Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen az az. Néztem a használt Klöber széket, csak megint Budapesten van, személyes átvétellel. Én meg Szegeden vagyok.
-
Reaper
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Akkor nálad a megoldás, az még egy régebbi albérletemben volt, tetőtér, klíma nélkül, kapott napfényt is bőven, nyáron meg pusztulat meleg volt.
Nekem most ideiglenesen egy volt irodai Steelcasem van, kb mindene állítható, de beton kemény a karfa és ugyan állítható a háttámla magassága, viszont akkor a lumbar support is megy fentebb, zseniális, de mindegy, kibírom, amíg lesz valami jobb. -
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
-
roseA580
aktív tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Szia!
Nekem ez biztos nem érné meg:
$159.99 No Import Fees Deposit
$135.01 Shipping to Romania
Magyarországre nem tudom menyiért szállítanák ki.
És szerintem nincs szinkron mechanikája.
Szerencsére nekem már van megfelelő székem!
-
Sir81
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Akkor a másik sem lesz jobb...
Az egy gamvis phantom lett volna.
Olyan max 65e forintban gondolkodtam. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi szépen hogy ezt elmondtad nekünk, immáron a 194. alkalommal. Mostmár vehetnél is valamit, hogy valamiről tényleg tudj írni.
-
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Én múlt hónapban vettem akkor még 130k volt ezt tudom mondani.
Gyanitom rejtett áremelés lesz
És sztem ha felhivod a jofogásost akkor azt fogja mondani hogy már nem annyi az ára ami ott kinnvan, de ezt csak gondolom. -
peestheee
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
csak lejjebb vitték a kedvezményt, ezelőtt valami 22% volt
-
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Ennek a tekerős széknek szerintem pont semmi értelme, ilyen üléspozícióban egyszerűen nem lehet tekerni. A bringákon se véletlenül nem fotel az ülés…
-
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Vannak azért tesztek meg ilyenek.
Általában a zody benne a top5-ben.
Nyilván ha pusztán a terápiás dolgokat nézed akkor egész más lesz a lista. -
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Egy bajon van csak ezzel hogy egy Zody-t lehet venni 130 ért az is használt ugyan de töredéke árban. 130vs 500k még mindig óriási szakadék.

És a zody is bennevan a legjobb top 5 székben kb. Ennek fényében rettentő drága az embody. -
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez már jobban hangzik bár egyenlőre nem adnék még fél misit egy székért de jó tudni hogy van olcsóbban is.
-
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi de nálam az ülés ellensúlyozására, állítható magasságú asztal van így néha tudok állni is, ezért sem indultam ilyen irányba.

-
(ex)Cat
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Az a helyzet, engem ez egyáltalán nem vonz. Olvasgattam egy időben róla, de sosem éreztem magaménak, úgyhogy marad a normál szék megoldás.
Itthon melózom, igyekszem gyakran felállni, sőt muszáj is, főleg ebből a rommá tört székből, amibe már pár éve ülök.
Úgy vagyok ezzel, hogy mozgok eleget. (
) kerékpár, kondi, túrázás. A meló közben ülni, vagy állni akarok (emelhető az asztal), alattam a szék ne kényszerítsen semmire. -
(ex)Cat
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
60 éves múltam. Én már nem aktív székezek.
De 20 évvel ezelőtt még lehet érdekelt volna a dolog. -
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi a biológia órát. Senki nem mondta hogy órákig kell így ülni.
Azt azért nehezen hiszem el hogy soha senki nem ül így, video 8:27 nél látható.
És hirtelen ezt a netes képet találtam nem én vagyok a képen nyilván valóan.
-
Haart
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi

Ahogy nézem aeron meg mirra kiesik nem nagyon támogatják a keresztbetett lábat magad alatt.
A zody-t elmegyek megnézni a multihoz. Adok egy esélyt. Fern is jó lenne de az se kapható/drága.
Nyilván a non+ultra az embody lenne csak az egyrész nincs sehol másrészt marha drága.
Van aki annyit költ autora mint amibe az kerül
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Az ikeás székek akkor jók, mert mind inog alattam

Sok ismerősömet halálba idegesíti, ha a szék megmoccan alattuk. Lecserélték a görgős forgószéket egyszerű tárgyalói székre és inkább óránként kétszer sétálnak egy kicsit.... -
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Hmm… Az ergonómia foglalkozzon azzal, hogy nekem mi a legkényelmesebb üléspozíció úgy, hogy nem fájdul meg a derekam vagy a hátam akkor sem, ha napi 8-14 órát üldögélek munka közben. A mozgás, vérkeringés, izomtónus és egyéb kérdések nem az ergonómikus székek témája. Azt az óránként minimum öt perc, napi legalább húsz perc viszonylag intenzív testmozgás oldja meg, nem az, ha billeg alattam, vagy különféle, a gyártó által kitalált testtartásokra kényszerít a szék. Szerintem.
-
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Hogy is mondjam. Engem a „szinkronmechanika” nem kicsit idegesít. Mondom ezt úgy, hogy eddig a nevét se tudtam, most néztem utána, mi az és rájöttem, hogy az, amitől hülyét kapok egy széknél. Ha hátra akarom dönteni a támlát, akkor csak a támlát akarom hátradönteni, nem az ülőlapot. Lehet, hogy úgy „ergonómikusabb”, de nekem marhára zavaró. Ha dönthető az ülőlap, az nem baj, de ne „ő döntse el”, mikor mennyire dőljön. Ahogy az ergonómiai szempontból újabban különösen ajánlott verzió (nem jut eszembe a neve), ahol az egész szék inog alattam folyamatosan egy rugón, mert úgy „egészségesebb”. Lehet, de én stabilan akarok ülni. Ha rugózó valamit akarok a fenekem alá, elő veszem a nagy felfújható fitness labdát és azon ücsörgök.
-
coller21
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Mert az egyik a sima Zody, a másik meg Zody 2 ha jól látom.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Érdekes ellentmondás. Egy emailt megérne nekik a kérdés.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Elmegyek megnézem a használt Zody-t. A képeken nekem úgy tűnik, hogy ki van ülve az ülőpárna. Mondjuk azt a legegyszerűbb cserélni.
Mi a legolcsóbb új szék ami nekem megfelelhet és ki is tudom Bp-en próbálni? Szinkron mechanika, állítható kartámasz, 130 kg, tartós.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Ezek csak 10 rugóval drágábbak. Tehát a topik tudása alapján 100 körül nincs kényelmes, szinkron mechanikás szék újonnan Budapesten és környékén, hogy ki lehessen próbálni? Ez a realitás?
130-ért valahogy nagyon nem akarok egy láthatóan megkopott, öreg széket venni. -
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Izé… Ezeket inkább hagyjuk. Már ránézésre is látom, hogy közel sem járnak ahhoz, amire azt mondanám, ergonómikus. De az egyik legalább drága.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi, erről már néztem videót, de még az eredeti árával. Ennyiért érdemes megfontolni.
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Volt már pár székem. Soha nem a mechanika ment tönkre, hanem a szék huzata vásott el. Évekig használtam egy ikeás gyerek forgószéket
A lift nem bírta persze, de egy csőbilinccsel a kellő pozícióban rögzítettem és még ma is tökéletes, bár már a lomok közt pihen. Én egyáltalán nem félek a mechanikai hibáktól, legföljebb hamarabb kezd nyikorogni, kattogni, de az orvosolható. Ha törik, van hegesztőm
. A gázrugó is megoldott ügye.
Az ikeás széken cserélhető huzat van. Az a gond, hogy szeretnék most egy szinkron mechanikás széket kipróbálni. Használttól igazából undorodom, de persze fizetni sem akarok
-
hibavissza
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi a tippet. Jó lenne, de mi van, ha két év múlva mondjuk megnyúlik a háló ahogy peestheee fotóin? Pedig az egy örök életűnek titulált Zody. 2 év múlva már a kugli sem fog találatot adni az eladóra....vagy ez valami bevált seller? Ikea 15 percre van tőlem. Egyetlen bajom az ikeás székkel, hogy nem szinkron mechanikás.
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Ilyen fajta ülésszög mint az animáción nincs mint mondtam. Köszi a linket.
-
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi, megnézem.
-
lockdown90
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
ezekre nem adnék, nagyon sok eladó vásárolja az értékeléseket.....
-
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszönöm. Igen, a kínai mivolta az, ami elbizonytalanít velük kapcsolatban, illetve egy „külső” lábtartó/lábtámasz is megfelel, ha nem borul fel vagy gurul el túl könnyen, mert a nejem általában felhúzott lábbal ül, vagyis a talpával tolja el magától amire támaszkodik. Mondjuk ilyenkor a laptop tartó se szükséges, mert a felhúzott térdén támasztja meg a tabletet, az csak a normál, nyújtott lábú ülésnél kellene, de mint írtam, azt meg tudom oldani.
-
SaGa59
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen, köszönöm, ezt a székcsaládot tegnap megtaláltam én is és erősen elgondolkodtatott. A döntés persze nem csak az enyém. Elvben valami rendeljkínait kuponnal még olcsóbban is megvehető, bár azt meg nem mondom, a kupon érvényes-e még vagy sem. Láttam, hogy van a deréktámasz külön és a háttámlába integrált, illetve laptoptartó nélküli verzió is. Ha erre esik a választás, mindenképp írok róla egy ismertetőt.
-
roseA580
aktív tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez még olcsóbb:
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez az olcsóbb változata: [link]
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Felhívott, használt termékre nincs postázás náluk.
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Addig nem szállítják ki, ja.
-
válasz
idegen lény
üzenetére
És ha mondjuk itt kedvezőbb lenne az ár, viszont a bútorboltostól már leadtam rendelést, az nem lenne gáz ha ott meg nem rendezem? Utolag egy mailt dobok hogy nem kell és oké?
Kedves Vevőnk!
Mellékelten küldjük aktuális számláját. letöltés
(még nem fizettem ki) -
válasz
idegen lény
üzenetére
Emailben nem válaszolt.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi, ezt nem ismertem. Egy kérdést megér itt is a dolog.
-
undercover
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
De tényleg mit számít szinkromechnikás vagy sem ha nem dőlök hátra a székkel csak egyenesen ülök?
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
A legjobb ergonomikus passzív székek, mint például az Embody, éppen abba az irányba fejlődnek, hogy minél több mozgási lehetőséget biztosítsanak a székükben ülőknek, aminek fontos egészségügyi okai vannak
Ez így van, csak van aki nem a székben mozog, hanem a székből felállva teszi, mint pl. én.
A képet meg nem igazán tudom mit akar jelenteni. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Én biztosan nem vennék magamnak ennyiért, akármilyen kényelmes, mert nem szinkron mechanikás
Ezt az alohára mondod?
Amúgy van akinek teljesen mindegy hogy szinkron mechanikás vagy nem. Én pl soha nem dőlök hátra a székkel. Vagy ülök, vagy állok, vagy ha kell akkor ledőlök a kanapéra.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen, elég fura a legolcsóbb és a legdrágább szék közt vacillálni...
-
Cifu
félisten
válasz
idegen lény
üzenetére
Akkor még egyszer: szállítással együtt 1058 euro Magyarországra, a 899 euros ár NEM 27% áfával van számolva, azért ennyi.
Egy nem full option Mirra 2 esetén ez nagyjából átlagos ár, hasonló dealek máshol is vannak. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Mondjuk ez szerintem nem uj hanem refurbished
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Kijavítani a folyamatos butaságaidat nem kötekedés. Vagyunk egy páran ebben a topikban, akik nem elhanyagolható mennyiségű időt és energiát fordítottunk arra, hogy a segítséget kérők olyan válaszokat kapjanak a vásárlásukhoz, amivel minden szempontból elégetettek lesznek.
Azzal, hogy te ide böfögöd a buta / alá nem támasztott / de leginkább félrevezető "tanácsaidat", a mi munkánkat veszed semmibe, sőt, rombolod.
Amikor pedig kiemelem a megkérdőjelezhető dolgaidat, mindent csinálsz, csak nem észérveket használsz. Elcsapatod, elvicceled, vagy csak kihagyod a válaszodból.
Ez nem más, mint trollkodás, semmi más.Ezért kértelek már, ha nem segíted a munkánkat, legalább a mások félrevezetését fejezd be, mert amit ideírsz az örökre itt marad, és is az ég óvjon bárkit hogy a jövőben a te válaszaidat megtalálva vásároljon bármit is.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez a hsz. szépen összefoglalja a tudásodat a témában.
Amit lehet direkt félreértelmezel, ha butaságot írsz azt elcsapatod még nagyobb hülyeséggel, amire nem tudsz válaszolni azt pedig elegánsan kihagyod.Egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz jó a magassága
Mert az ember egy vásárlással erre törekszik. Egy "talán jó lesz"-re....otthon megpróbálja lemodellezni
Teljesen életszerű...Láttam már ilyen karfamagasító megoldást és elégedett volt vele a szék gazdája.
Én is láttam már sokmindent. Ez pont semmit sem jelent.Az asszony meg üljön az ölébe.
Most erre mit mondjak. Profi vagy. Ha nem tudsz értelmes választ, elcsapatod marhasággal.Nem tudom hogy te tényleg csak trollkodni jársz ide, vagy csak ennyire szeretnél félrevezetni valakit végre. Utoljára kérlek meg szépen, hogy fejezd be.
-
carl18
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen kosárba raktam és sajnos az oldal csak személyesen lehet át venni.
persze ettől függetlenül jó a válasz. Így legalább tudom ha szék kell ami olcsó és jó milyen márkát kéne választani. A meglévő genesys széket bármi veri kényelembe.
Meg gondolom ez a szék élet tartalom terén is sokkal tartósabb? -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ha a fix karfa magasságát alacsonynak érzed, akkor ráhúzhatsz vagy ráragaszthatsz valami kellő magasságú akármit egy kellemes tapintású anyaggal, még jobban is jársz, ha nem a fárasztó műanyaghoz kell hozzáérned.
Szerintem kicsit kontraproduktív venni egy új széket, amit már a megérkezte előtt tudod hogy meg kell kókányolni hogy jó legyen. Én senkinek nem javasolnék olyan széket venni aminek a karfája minimum magasságban nem állítható. Anélkül szvsz nem beszélhetünk ergonomikusságról. És a spórolás kemény 10e Ft. És amúgy mivan ha magas? Fűrész?
Szerintem ez (is) egy kifejezetten rossz tanács részedről székvásárlás előtt.Arról nem is beszélve hogy ha neadjisten asszony is beleülne egy órára, csak hát nem tud mert a hóna alatt van a barkácsolt karfa.
-
carl18
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ezt én is láttam. Sajnos regisztrálni kell, meg tettem.
Ki derült nincs szállítás...
Csak személyes átvétel. Dunaharasztiban ami jó nagy távolság. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi, ez még olcsóbb. Bár ezen fix a karfa, azért az jobb ha állítható, mert ha nem pont jó a magassága akkor az ergonómiának és a kényelmes ülésnek annyi.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Azt meg sem kérdezem hogy ültél-e, de legalább láttál már élőben egyet is a székek közül amikről beszélsz?
-
aleister
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Köszi a pontosítást!
-
Cifu
félisten
válasz
idegen lény
üzenetére
Te tényleg csak trollkodni jársz ide?

Persze, kismillió ember használja a legnagyobb megelégedéssel az ergonomikusan megtervezett passzív székeket, de azok nem jók, csakis az általad folyamatosan linkelgetett csudaszékeket.
Én egyszer próbáltam ilyet pár napig egy korábbi munkahelyemen, rövid úton egy életre elment tőlük a kedvem.
Bocs, de a saját tapasztalatom alapján én NEM ajánlom bárkinek ezeket a székeket. Aki hisz bennük, nézze meg, próbálja ki, ha beválik, hurrá, használja egészséggel nem, akkor felejtse el. -
aleister
veterán
válasz
idegen lény
üzenetére
Én azért végigolvastam az írásod.

Ezek a spinalis székek azok, amíg össze-vissza "imbolyognak" az ember alatt, ugye?
Amit linkeltél abban az a fura, hogy a többi spinalis széknél van egy spirális rugó, amin feltámaszkodik az ülőlap, ezen meg nincs. Valamint ahogy nézem jellemzően 300e-től indulnak árban, ez a Spinergo OFFICE meg 200e alatt van.
Ennek mi lehet oka? -
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Egyrészt egyetértek másrészt nem. Jómagam ilyenkor télen sokat ülök itthon a székben valóban, de időközönként kiszállok belőle, de ha szimulátorozok benne akkor nem igazán ülök teljesen mozdulatlanul ugyanis taposom a pedált ás mozgatom a kormányt is, tehát mozgok is, ettől függetlenül ilyenkor is időnként kiszállok, és megyek pár métert. De tavasztól megkezdve amikor szezon munka van én traktorban ülök napi 10 órát, de néha többet is egy nap. Bár a traktorokban is több száz ezres ülés van. És ami a traktort illeti, nem céges hanem saját gazdaág, tehát nem a főnök hajt, hanem én megyek ugyanis a mezőgazdaság a fő bevételi forrásunk.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ezt a második mondatnál tovább nem is olvasom. Akármit írok, te megtalálod hogyan forgasd keresztbe, vagy csak ennyire nem megy a szövegértelmezés, ha valamire, erre igazán nincs időm
-
undercover
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
Én jelenleg 70+- pár kg-om vagyok. Szóval nem igazán számít, hogy 150kg a Zody teherbírása. Meg inkább hátraszoktam dölni nem előre.
De amugy a honlap szerint: Warrantied for people up to 145 Kg az Aloha szék is.
[link] . Az Aloha meg a Zody is 145 kg-ra van hitelesítve.Tényleg? A Zody csak 375 ezer? Mindjárt rendelek kettőt.

Páran nem használnak itt Aloha széket?
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Száz százalékig egyetértek, bár nem tudom ez hogy jön ide, semmi hasonlóról sem volt szó.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Azért néha már nekem is fáj olvasni amiket írsz...
Nehéz lehet az élet úgy, ha minden megvásárolt termék esetében felülvizsgálatot tartasz, hogy vajh mennyi haszna van rajta az adott kereskedőnek.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Nem titok, csak nem vagyok eme információ birtokában, mivel nem dolgozom náluk.
Biztosítalak, ha tudnám elmondanám.Számunkra mint vásárlóközönség ez egy érdektelen információ, ami nekünk fontos hogy ennyiért ez egy nagyon jó ár-érték arányú darab.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez konkrétan kit érdekel? Egy tökéleteshez közeli állapotú széket kapsz ennyiért, ami újonnan 400e-es kategória. Aki minőséget keres, és kifizet érte ennyit, annak jó deal, és teljesen lényegtelen mennyit keres rajta a bolt. Vagy te ingyen dolgozol? Ingyen tartasz fent bemutatótermet, ingyen szerzel be árút, ingyen rakod rendbe, ingyen vannak az alkalmazottak akik ezt mind megcsinálják?
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Illetve, bocsánat, 130 ezerbe kerülő szék eladásán, csak beleszámoltam a szállítást is, de az ugye opcionális.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, te eddig ide értelmes dolgot még nem írtál sajnos.
Nulla tudással / rálátással dobálózol mindenféle butasággal. Az egy dolog hogy segítséget nem adsz senkinek, de még félre is vezetsz másokat.
Megkérnélek hogy ezt fejezd be. Hozzászoktam hogy nem túl intelligens / rosszindulatú emberek is előfordulnak, de tőled ez most már rendszeres.
Igazán nem szoktam fenyegetőzni, kifejezetten utálom ha erre kerül a sor, de ha nem változtatsz meg kell kérjek egy moderátort hogy küldjön egy kicsit pihenőre, mert amit itt te művelsz azzal csak kárt okozol, segíteni senkinek sem segítesz.Megértésed előre is köszönöm.
-
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Megint minősítesz valamit tök ismeretlenül. Menj már el végre szétnézni. De be is lehet szállni a bizniszbe is, ha ennyire vágod a témát.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Szerintem ez ilyen örök akciós trükk.
Nem, korábban valóban drágább volt. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Tejóég, ezért 100k-t elkérni
Na ez a drága. -
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Kétlem, hogy az általam vásárolt székhez a deréktámasz így külön beszerezhető lett volna, de viszonylag hamar tönkrement a vásárlástól számítva, így nem volt probléma: bevittem, megnézték, nem javítgatták, hanem kerestünk egy másik ugyanolyat és elhoztam.
Akkor ebből a székből is volt vagy 30-40 darab, de kb 1 hónap alatt elfogyott.
Én azért merem ajánlani őket (a lehetetlen nyitvatartásuk mellett is), mert mindent meg tudsz nézni/kipróbálni náluk, rugalmasak, segítőkészek (legalábbis az addigi 3-4 találkozásunk alkalmával annak bizonyultak). -
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Mondjuk a weboldal tab címe az, hogy "Használt irodabútor webáruház..." - és ezért tüntetik fel külön, ha új termékről van szó.
De láthatóan nem ismered, nem vásároltál náluk, de véleményed van. -
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Saját tapasztalat: minden további nélkül kaptam a Multibútornál cseredarabot, amikor az általam vásárolt székben elromlott a deréktámasz (komplett széket, nem csak a támaszt). És ez is használt termék volt (a rajta lévő cimke szerint kb. 5 éves - de úgy nézett ki a kárpitozása, mint az új, egyedül a kartámasz volt kicsit karcosabb, de pl. átvételkor azt is kicserélték egy még jobb állapotúra). Szóval hozzájuk tényleg érdemes rászánni az időt és bemenni (egyébként a 100e ft-os kategóriában van új székük is).
-
jbl
senior tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Minden szava igaz, egy hete rendeltem Arozzi PRIMO WOVEN FABRIC most vitte vissza a futár :)
Nagy szép meg nagyon frenszi de a mostani 15 éves kínai székem kényelmesebb. de én nem is gemer széket kerestem, hanem otthoni netezős filmnézős a gép előtt hátradőlős kemény széket keresek.
185 cm 85 kg ja és régen születtem. inkább valami minőségibb érdekelne. -
Kbali
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
Inkább vegyél egy magasítható lábas asztalt (pl. a sokat kárhoztatott Ikea árul külön lábat, asztallapot, nekem is ilyen van).
És továbbra se ajánlgass lécci olyat, amit nem próbáltál soha. -
Lokids
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Itt megjegyezném, hogy pl az Emagra X5-el van tapasztalatom, mert volt olyanom.
Pl nem ajánlanám senkinek aki kicsit is szélesebb és 100kg feletti. Alatta bárkinek. Csak az is 200K+... -
Lokids
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
A gond az, hogy nincs a székkel semmilyen tapasztalat. Írhat akármit a gyártó a székre, ha még nincs aki kipróbálta.
Hogy tudsz ajánlani olyant, amiről csak hallottál? Kerestem, de egy darab tesztet nem találtam a székről.
A legjobb az lenne, ha megvennéd, és kipróbálnád nekünk. Akkor lenne tapasztalat. És ha az pozitív, akkor hurrá van egy relatíve olcsó és jó szék.
De addig nem ajánlhatjuk senkinek, hogy erről jókat ír a gyártó, vegye meg. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
"Mi a nyavajatörés az az Aloha szék? Kerti szék van ilyen néven.
"Újabb ékes bizonyíték jártasságod mellett a témában...
"Azok mind használt székek, csak nem írják oda, mert így többen veszik, pedig kötelező lenne."
Az hogy te nem látod, nem jelenti hogy nincs feltüntetve, max te nem látod:

Továbbra is azt javasolnám neked hogy először tájékozódj, informálódj egy témában mielőtt nekiállsz kardoskodva hülyeségeket írni, és félreinformálni másokat.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
"Lehet, hogy azért recsegett, mert már egy őskövület (35 éves a cég) bemutatódarab volt, ki tudja, hány túlsúlyos ember próbálgatta már 110 kg fölött, tönkretéve vele a mechanikát."
Te nem érzed mennyi marhaságot beszélsz? Egész biztos hogy a cégalapítás napján 35 éve legyártották az első széküket (ami azóta is változatlan), és azt rakták ki bemutató darabnak ami azóta is ott van. Szétülték leronygyolták, de nem cserélik ki, mert jó elijeszteni vele a potenciális vásárlókat.
Nem az a valószínűbb, hogy eleve egy olcsó, silány darab. Miért kardoskodsz ennyire a butaságod mellett, náluk dolgozol vagy mi
-
Woodcutt3R
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Szinkron nincs de hinta funkció igen. Bár én soha nem használtam.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ugyan nem szék hanem más termékkel jártam pont ellentétesen. A pár 10 ezer forintosról volt kismillió videó, ami 100k fölött volt meg vadászni kellett, de azért volt mindkettőről videó. És itt a fórumon is leírta az illető a véleményét róla. A jómagam által most használt Arozzira is írták hogy tud nyöszörögni és igaz is, de engem az annyira nem zavar, csak az ülőlap szivacsa ami igen, és épp amiatt félek a gyártótól megvenni még a 170Kg-ra tervezett és dupla olyan habsűrűségű szivaccsal ellátott székét is, pedig az is csak 140k körül mozog.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Nem is népszerútrésre gondoltam. Zody-ból van független összehasonlító videó is nem is egy, van összerakási videó is, és még sorolhatnám, de a TAKK-ról mint írtam semmi. Én úgy nem veszek meg olyan dolgot amit nem ismerek hogy egy sima kibontós vagy legalább egy két teszt/összehasonlító videó sincs róla. Így akármennyivel is olcsóbb nálam ki fog maradni.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Tehát nulla tapasztalatod van vele, csak visszamondod ami a weboldalon le van íva.
Továbbra is csak a marketing bullshit alapján szórod az észt, azt hogy a szék hogy van összerakva, milyen minőségű anyagokból, mennyire tartós, arról továbbra sincs fingod se.
Megkérnélek ezt a továbbiakban tüntesd fel minden alkalommal mikor "segítséget nyújtasz".
-
undercover
őstag
válasz
idegen lény
üzenetére
De itt minden szék minimum 200k-ba kerül én meg 100 körül kerestem.
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ismét feltenném a kérdést : mi alapján állítod hogy ez a szék minőséget képvisel? Napi hány órát ültél ilyenben, hány éven át?
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Pontosan! Vidéki vagyok és nincs lehetőség próbára. Főleg nem ilyen kaliberű székre.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Kipróbálás nálam nem opció. Keleti megyében vidéken lakok, Pesttől 300 km-re.
Mindkét szék ülőfelülete belőhető arra amin nekem megfelel, amin most az Arozzi van.
Háttámla meg ha csak a hátam tartja, de a fejem nem, nem zavar, használtam olyat aminek nem ért a fejemig a háttámla kettőt is, a mostani Arozzi az első ami felér és van nyakpárna is.A mostani arozziban is bíztam hogy bírni fogja, de nem így lett, így úgy vagyok vele hogy picit adnék többet ha évekig kibírja.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen a Zody-nak fém a csillaga. A mostani arozzinak is fém mert mágnes tapad rá.
Az új arozzinak is fém csillaga lenne, de én is félek hogy hiába vastagabb a szivacs az is besüppedne.
Így várok pár napot mit lépnek a levelemre az arozzi support-nál. Addig is holnap módosítom a szék alá tett dolgot mert hasonlóképp megsüppedt megint a közepe a széknek csak most annyival jobb hogy a plusz dolog miatt annyira nem érződik keménynek a vas merevítő, de így behajolva látok egy dolgot ami lehet az újabb ugyanilyen anyaggal és a módosítással már nem fog 2 nap alatt besüppedni. Nem fogom sokáig húzni így vele az biztos, mert ha olyan választ kapok ami kijavítja majd a mostani széket még gariban mert még van rá pár nap, akkor marad, de ha nem a Zody lesz lehet a befutó. -
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy minden fél évben van egy ember, aki betéved ebbe a topikba, megkérdezi milyen széket vegyen. Kap egy választ, majd varázsütésre szakértővé avanzsál, és bármilyen tapasztalat nélkül osztogatni kezdi a tanácsokat és a linkeket a segítséget kérőknek, csak sajnos ezek nagyrészt totál h*lyeségek.
Ne vedd a szívedre, de én úgy érzem az alapján amiket írsz te is ebbe a csoportba tartozol.
Kérlek csak akkor adja tanácsot ha azt valamilyen tapasztalattal alá tudod támasztani. Linkeket szórni bárki tud."A Haworth Zody-ra csak egy év garanciát adnak. A Frezza TAKK-ra viszont hat évet,"
Te egy használt, a világ egyik legnagyobb székgyártójának csúcs típusát hasonlítod, egy noname olasz típushoz.
Akkor fussunk neki újra: Haworth Zody újonnan. 10 év garancia. Csak újonnan az ár sem annyi."... pedig szinte ugyanazt tudja harmincezer forinttal olcsóbban."
Marhaság. Melyikben ültél a kettő közül? Gyanítom egyikben sem. Én 3 évet ültem egy Zodyban, van is itthon egy. Nem mondom hogy a Frezza tuti egy fos, de azt biztosra mondom hogy nem említhető egy lapon a két szék.
A Zody 25 kiló, a nagy része fém, iszonyat robosztus. A másikról nincs infóm, mivel a gyártó a saját weboldalán sem tünteti fel a szék részletes paramétereit...Amúgy az Emagra RIO-val mennyi a tapasztalatod mennyit ültél benne?
Sajnos sejtem a választ.
Elolvasni a marketing bullshitet amit a gyártó hazudik a temékeiről, majd az alapján linkelni nem tudomány, egyenesen félrevezető."Nem ragaszkodom én sem a gamer székhez. Csak a hàlós támlától félek."
Azt kell mondjam, jogosan. Én is megszívtam már egy hálós székkel, ami aztán elég hamar megnyúlt és kuka lett.
Viszont az a tapasztalat, hogy a három nagy gyártó (Herman Miller, Steelcase, Haworth) hálói nagyon tartósak és strapabíróak. Én egy Zody-ban ültem éveket, és a mai napig szuper a háttámlája, tart ahogy kell. Jelenleg egy HM Aeron classic-ban ülök, olyan a mesh rajta mint az új, pedig ez a szék 10+ éves."Ez a hálós háttámla bírja a szimulátor kormány Load celles fék által a háttámlára történő nyomást?"
Mivel nem értek a szimulátorokhoz, ezt a mondatot értelmezni sem tudom. De azt biztosra mondhatom, hogy a székeket csak általános felhasználással tesztelik, uh bármi nem szokványos erőhatás okozhat váratlan dolgokat a legmárkásabb széknél is.
Mi mindig azt mondjuk, ha lehet próbáld ki a széket mielőtt megvennéd, mert minden ember más. De jelen esetben max annyit tudunk megmondani, hogy a tapasztalataink alapján melyik szék jó és tartós, de hogy a szimulátorozást mennyire fogja bírni, arról senkinek nincs tapasztalata.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Az a Takk nem is rossz. Érdemes hozzá megvenni az alumínium csillagot? Azért mert nekem a mostani székem is be van akasztva az NLR WS2.0 szimulátor vázba és az új is be lesz.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Nem ragaszkodom én sem a gamer székhez. Csak a hàlós támlától félek.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Láttam és azért is írtam hogy még úgy is jó ár ha tényleg bírja a hálós háta amit kérdeztem.
-
Marci112233
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez jó választás lenne?
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Na én meg azon a tányéron nem ülnék. Maradok a nyeregszéknél.
-
idegen lény
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
De még ennél is olcsóbban meg lehet valósítani az egészséges, dinamikus ülést. Szükségem volt egy stabil székre, mert a húsz perces Transzcendentális Meditációt csak kényelmes, ülő helyzetben jó végezni, ami közben nem kell egyensúlyoznom egy dinamikus széken, két széket meg nem akartam váltogatni, meg amúgy is drágák a dinamikus székek, úgyhogy azok nálam kiestek, különben is van két labdám, azokon is lehet dinamikusan ülni. Úgyhogy szereznem kellett egy kényelmes széket, de sokat nem akartam költeni rá, ezért kínai oldalról rendeltem húszezer forintért egy nagyon szép BlitzWolf szinkronos, hintamechanikás gamer széket, ami tökéletesen bevált, meglepően kényelmes, felnyitható és párnázott karfákkal, és a lényeg, hogy tökéletesen támasztja a derekam, pedig egyszer egy üzletben az összes széket kipróbáltam, és egyik sem támasztotta a derekam. Az alkalmi dinamikus üléshez pedig vettem egy félgömböt, amit bármikor rátehetek a BlitzWolf forgószékre, így 40 ezerből meglett a stabil és a dinamikus ülés is.
#11551Marci112233
Temuról inkább nem ajánlanék semmit, az egy zsákbamacska. Leginkább silány és egészségtelen dolgokat árulnak. Nézzél Temuról rendelős videókat! -
M4T4D0R
tag
válasz
idegen lény
üzenetére
Igen ezeket láttam énis, de gyanítom ezek nem olyan minőségűek.
-
válasz
idegen lény
üzenetére
A "Stylist" az Aeris Swopper koppintása. Csak sajnos a funkcionalitást nem sikerült lemásolni...
-
válasz
idegen lény
üzenetére
Az ergonómikus székek nem szoktak "kényelmesek" lenni. Ha rossz a tartásod, és veszel egy olyan széket, ami arra kényszerít, hogy anatómiailag korrekt pozícióban ülj, az eleinte kellemetlen lesz, és nem kényelmes
(aztán persze javul)
Nyeregszéket próbáltál már?
-
LLKobe
Topikgazda
válasz
idegen lény
üzenetére
Ezek a székek vicc kategória. 3-400k-ért műbőr?
Értem én hogy csak egyenesen tudsz ülni a széken különben kibicskázik alólad, de nekem ne kelljen egyensúlyozni, hanem tartson ahol kell. -
amargo
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Ez a része elég vicces én is csak röhögtem rajta. Tegnap sikerült megvenni is, végre volt raktáron. Azt néztem, hogy a belsejébe simán rakható motor, de ez csak akkor, ha már bika lesz a karom és nincs hova tovább

Továbbá bármilyen lap rakható rá, 120/160 széles tud lenni, ami szintén jó. A 70-es mélység kicsit kevésnek érzem, de még rendezkedek rajta, de ezzel a székkel együtt elég jó lesz szerintem. -
Biga123
addikt
válasz
idegen lény
üzenetére
Én nem hasonlítok semmit semmihez. Csak arra utaltam. Hogy hibás az érvelésed mikor leszólsz egy széket mert csak 1 év gari van rá. De bőszen ajánlgatod a kézalól vett 3-6 hó garis szêket. És a 2 év is lófütty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze ettől függetlenül jó a válasz. Így legalább tudom ha szék kell ami olcsó és jó milyen márkát kéne választani.

Na ez a drága.

LLKobe