- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoodroo
csendes tag
Hello!
Egy gyors kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni, mert nem sok infót találtam.
A nootebook.hu mennyire megbízható? Rendelnék egy laptopot, de nem tudom milyen a garanciáztatás stb.
Előre is köszönöm!
Pacsi -
szasanyi
félisten
válasz
mikej95 #3197 üzenetére
Én két telót vettem tőlük (Mi 9 Lite, Redmi Note 9s) mert ott volt a legjobb áron + díjmentesen szállították (igaz, annyi idő alatt mint ami Angliából érkezett).
Amúgy nem volt gond, szerencsére garanciális ügyet nem kellett intéznem. Viszont ha céges számlára vásárolna az ember, akkor már simliznek és más (drágább) az ár ami elvileg ugye nem lehetséges, mivel a honlapon lévő árak bruttó árak. -
w.miki
veterán
-
mikej95
aktív tag
Sziasztok!
turbado.hu-ról van bárkinek bármilyen tapasztalata? Főleg garanciális javítás-csere szempontjából lennének érdkesek. Vennék egy Redmi 9-et és náluk a legolcsóbb.
-
szasanyi
félisten
Már többször láttam, hogy a keresett hw-ek ált. lényegesen olcsóbbak a KAZY és a 16bit webshopokban, ill. a szállítási idejük is elég fura mert sehol nem 7-10 nap szerepel szinte az összes termék mellett Vannak-e tapasztalatok vásárlás, elállás esetleg garanciális ügyintézés miatt? Érdekelne, hogy a gyanú valós-e és nem ajánlott tőlük vásárolni.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Talala
senior tag
Sziasztok!
smartdiszkont.hu mennyire megbízható ?
Előre is köszi a segítséget. -
totron
addikt
válasz
#21346560 #3185 üzenetére
Nem, a többség nem ilyen ultragenya, hanem mondjuk megküldik a terméket emberi időn belül, eleve elő sem áll ilyen helyzet vagy ha extrém esetben alakul is ilyen, akkor nem egyből azzal fenyegetőznek, amivel ezek. Ez szélsőséges esetnek számít azért. Alapvetően nincs baj a webes üzleti érával. Tékozló Homár kalendáriumot felütni azért nem árt.
-
totron
addikt
válasz
#21346560 #3183 üzenetére
Vannak követelésrendező cégek ilyen jogkörrel sajnos polgári peres eljárás keretében. Behajtandó díj + saját díj + késedelmi díj + talán bíróság eljárás díja is. Tud dagadni. Jó, legyen, csak az ilyen legalja webáruház ne keresztezze az ilyen eljárást útját, mert így inkorrekt. Bicskanyitogató amit művelnek eleve, az meg teljesen illik a jellemrajzba, hogy mivel fenyegetőznek. Oda kell lépni nekik és többszörösen felnyomni a fogyasztóvédelemnél. Egyéb esetben folytatják a maguk kis játékát, akadálytalanul... Azt sem tartom kizártnak, hogy a behajtótól kapnak %-ot, de nem akarok konteóba átcsúszni.
-
w.miki
veterán
-
inf3rno
nagyúr
A fogyasztóvédelemnek van telefonos ügyfélszolgálata vagy minek hívjam. Én beszélnék velük, hogy mit javasolnak ez ügyben. Ha esetleg feljelented őket, akkor érdemes megemlíteni, hogy nem a konkrét üggyel van kifogásod első sorban, hanem az általános gyakorlatukkal, hogy ezt mindenkivel eljátsszák. Ellenkező esetben elhajtanak békéltető testülethez. Ami egyébként is befigyelhet, ha esetleg elkezdik követelni rajtad a szállítási költséget.
-
w.miki
veterán
Szintén szerszamkell.hu rendelés.
Rendeltem egy bigyót, ami már nem kell, ezt már 2-szer meg is írtam nekik emailben.
Erre írják, hogy most 1 hónap múlva írják, hogy feladták, és:
Rendelés leadás dátuma: 2020. 05. 18. 18:44:35 Rendelésed részletei (kattints a linkre):
Felhívjuk figyelmedet, hogy az át nem vett rendelés nem a vásárlástól elállás hatálya alá tartozik, így annak szállítási költségét átadjuk behajtásra!Google szerint többen is jártak így:
"2 hónapja rendeltem tőlük. Egy hónap várakozás úgy döntöttem hogy lemondom a rendelésem mivel már sürgőssé vált a szerszám használata. (Másik helyről rendelve egy héten belül megérkezett ugyan az a szerszám) E-mailt írtam nekik de semmi válasz. Többi értékelést olvasva senkinek nem válaszolnak, telefonon is elérhetetlenek. Ma jött postától E-mail hogy érkezik tőlük a csomag. Szépen megy vissza a kedves feladónak. Egy hónapja írtam a visszaíró levelet, még csak arra se lehet fogni hogy nem szóltam időban. Először és utoljára volt dolgom ezzel az üzlettel."Kerülendők
-
Selynelar
aktív tag
Nos RBX-es garanciális javításra beadott alaplapomról update:
Írtam egy mailt az RBX-nek reménykedve,hogy ha a telefon-t nem veszik fel,akkor talán e-mail-re válaszolnak. KAPTAM VÁLASZTKértek címet és adatokat,hogy hova küldjék a kész alaplapot.
Na most fellélegeztem
-
Selynelar
aktív tag
válasz
Selynelar #3165 üzenetére
Nos ma kimentem az RBX-hez. Sehol senki. Üzlethelyiség teljesen üres. Ajtó zárva. Senkinek még nyoma se. Talán egy kósza karácsonyfát mintha láttam volna bent.
Szóval a cég eltűnt COMPLETELY. Ajtón szintén ugyanaz van kiírva,mint a honlapon. Ezenkívül változott nyitvatartási idő. Ha google-re rákeresel ott az volt kiírva,hogy nyitva. Délután 2-kor voltam ott. S mint említettem az üzlet teljesen üres. Elérni lehetetlen őket. A honlapon feltüntetett telefonszám már ki sem csörög "nyitvatartási időben".
Nos a kérdésem,hogy ilyenkor mit tudok tenni? Fogyasztóvédelem/feljelentés? Miután egyáltalán nem érem el őket. Vagy mondjak búcsú-t a 90ezres garanciális javításra beadott alaplapomnak? -
törölt tag
Rendelés dátuma 2020. 06. 02. 14:12:21
2020. jún. 09. 14:51
"A megrendelés frissítésre került, jelenlegi állapot:
Elküldve - megrendelése átadásra került a futárszolgálatnak
Kérjük, válaszoljon erre a levélre, ha bármilyen kérdése van."2020.06.12. 13:31
"Tisztelt Kapcsolattartó!
Igazából csak 1 kérdésem lenne, a futár vajon öszvérrel, neadj isten gyalog hozza a megrendelt terméket?" -
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Tud valaki valamit az RBX-ről? 4hónapja náluk van egy 90ezres garancia ügyintézéssel egy alaplapom. Telefon-t nem veszik fel pedig csörög. Azt valaki tudja,hogy legalább nyitva vannak,hogy odamenjek,s rájuk borítsam az asztalt?
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz helyen kérdezek, de hátha.
A 14 napos elállás keretében vissza akarok adni egy kávéfözőt, de a dobozát kidobtam.
Jól tudom, hogy így is vissza kell venniük?
Köszi! -
inf3rno
nagyúr
Ma jött meg a butor1.hu-s csomag. 20 nap helyett 32 nap alatt sikerült leszállítani. Nekem ez nem egy nagy probléma, mert közben megszűnt a home office, ami miatt leginkább kellett volna. A dobozon volt több lábnyom is, és más dobozok sarka is benyomta néhány helyen, de a bútor lapok sértetlenek voltak. Remélhetőleg semmi nem hiányzik belőle. Ma nincs kedvem összerakni. Összességében elmegy a bolt, nem igazán tudják tartani a határidőket és a szállítást sem valami képzett személy csinálja. Ettől függetlenül, ha rendben össze tudom rakni, akkor még rendelnék tőlük. Ehhez képest eléggé lehúzzák árukeresőn, gondolom a garanciális ügyek és a határidők nem tartása miatt.
-
inf3rno
nagyúr
A butor1.hu nem az igazi. Egyelőre most ott tartok, hogy átlagos szállítási időre 20 munkanapot írtak, és ma vagyok a 24-en. Igazából tudtam, hogy nem érdemes velük kezdeni, és hogy ha meg is jön, akkor hosszú lesz a szállítási idő, de ez a fajta bútor csak náluk volt fent a webshopban, a korona miatt meg személyesen nem akartam bemenni a bútorboltba. Meglátjuk hova jutok velük, majd még írok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest