- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
Nem úgy értettem.
Mielőtt beosztanak szolgálatba gondolom van lehetőség mérlegelni, hogy egy ilyen "oszlatás" jellegű feladatra felveszed e a szolgálatot vagy sem?
Egyébként mindíg van választás. Az én szüleim pedagógusok, sosem volt igazán anyagi kánaán amiben éltünk, mégius egyetemet végeztem, 38 vagyok, házzal családdal kocsival, jól fizető állással.
Lehetne azt mondani szerencsés vagyok. De NEM! Ezért én kurva sokat tettem, hogy így is legyen.És nem állam vagy kormányok
Rendőrnek, mentősnek, tűzoltónak elhivatottságból megy el aki épeszű és nem az anyagiak miatt elsősorban. -
Anal
tag
válasz
gege71.hu #4198 üzenetére
Dehogynem... és vár rád a karperec + hadbíróság.. ez katonai bűncselekmény...
Csak ennyi semmi több.. fincsi katonai bűncselekmény és kapsz érte mondjuk potom 2 évet
Ez sajnos ilyen de te ha látod hogy fiatal vagy szeretnél 1 kis zsebpénzt mert túl sok sosem járt érte nemhogy manapság szegények a szüleid, tanulásra pénz 0, és biztos állást keresel ráadásul akad 1-2 testvéred is akkor mi közül választhatsz? katonaság vs. rendőrség.
-
gege71.hu
addikt
Ilyenkor egy rendőr nem mondhatja, hogy én egy ilyenen nem veszek részt? Mármint , hogy a "tököm akar" olyan embereket esetleg "oszlatni" akik még akár szimpatikusak is.
Az nehezen elfogadható válasz , hogy "csak" parancsot teljesítek. A sztálini gulágok kivégzőkápói is csak azt tették. Nehéz lehet ma rendőrnek lenni. Nulla megbecsülés, azon felül gondolom lófasz pénz és még olyan nullahúsz férgek parancsait is kell követi akik annyit sem érnek mint a körmöm alatt a kosz. -
-
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4195 üzenetére
A gárdisták nem "rossz arcok", csak ugye megy velük a jogi herce-hurca, újraalapítás stb. A másik ugye magánterületre nem léphetsz be holmi indokkal, oda kell, hogy bűncselekmény is "legyen"... ha nem mentünk volna akkor nem lett volna ez sem megkíméltük volna egymást... de 100 szónak is 1 a vége ez sajnos p o l i t i k a.
-
-
gege71.hu
addikt
Kisétáltam(helyi lakosként) édes kis német juhászkutyámmal a helyszínre. A terminátorhacukába bújtatott rendőrök több százan kocsikba zsúfolva valamint a Szélkerék utcában teljes harci díszben olvadoztak a fülledt melegben, helikopter körözött. Végighallgattam 1 beszédet a kis füves prérin majd hazaballagtam.
Nevetséges, hogy erre van pénz és ármányos akarat, hogy erőt fitogtassanak a rendőrök, egy családi napon, gárdistaavatáson...és akkor mivan? Komolyan szánalmasak voltak ezzel az izzadságszagú jogi-szabálysértési csűrcsavarjukkal és végül úgy jöttek ki belőle a rend őrei, hogy nevetség tárgyaivá váltak.
Sokáig nem lesz már ez hál istennek, az inga visszaleng, jön még kutyára úthenger alapon. -
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4032 üzenetére
Hát igen, tisztán kivehető, hogy a fogával is szokott bontogatni sört
-
Róth
aktív tag
válasz
Vertigo18 #4177 üzenetére
"Mert még egy emberre lehet ezt mondani, meg ráfogni, hogy őrült, de szerintem hat esetében már nem igazán hihető!"
Ez nagyon ütős. Kár, hogy nem én írtam a sztorit. El tudok képzelni olyan rasszista társaságot, amely egy idő után elhatározza, hogy akcióba lép. Na de kit utálnak a rasszisták annyira, hogy a saját életüket (életfogyt) is képesek kockáztatni a megölésükért? A rasszisták elsöprő többsége magától értetődő célpontot választana: bűnöző vagy közutálatnak örvendő személyt. A nem normális (beteg) rasszista már viselkedhet érthetetlen módon, de olyan nincs, hogy ilyenből 4-6 darab összejön belőle egy országban, egy városban, egy csapatban.
-
Anal
tag
-----> #4175Róth
Gyerekek.. politikában sose bízzatok értitek?? sose!!!!
Inkább nézzétek meg a Zeitgeist 1 és 2-t ott van minden igazság!!!
-
Anal
tag
válasz
DdavidHero89 #4182 üzenetére
-
DdavidHero89
csendes tag
Hát nézd meg a dolgok előzményét is. Sajnos ami megy a munkába az megy itt is, ha valakinek részbe van igaza azt egyből leoltják vagy elokoskodnak felette kb. így "Kis gyerek mit hiszel, nehogy azt hidd már hogy itt igazad lehet, de ha mégis igazad lenne elbeszélünk feletted! Szerencse hogy itt még nem tudnak csekket eladni
Látom van szakértelem itt bőven csak azt nem értitek, hogy az ÁVH egy groteszk megnevezésetek! Nem azt mondják, hogy a hatalom kutyái hanem ÁVH, jobban hangzik és nagyjából passzol is ebben az értelemben. ( Ugye az ÁVH-t is személyesen Rákosi irányította, titeket szerintetek ki irányít, egy multifunkcionális miniszter??
)
-
Anal
tag
válasz
Vertigo18 #4176 üzenetére
Nincs hát, de mondhatod nekik hiába..... de nem is különösebben zavarnak minket szerintem...
Engem pl nem bánt meg senki ilyen "ÁVH"s dumákkal mert ő még akkor sehol sem volt, meg én sem még nem tudhatja mi volt az....
Írogassa csak majd csak lesz belőle PH Jómunkásember!
-
Vertigo18
addikt
Érdekesek vagytok, kiemeltek dolgokat, arra reagáltok, de azt, amit utána írt a delikvens, arra már szartok...
Az ilyen "kissárkány", meg "kobold genyó" beszólásoknak meg tényleg semmi helye itt szerintem...
-
Róth
aktív tag
- Halló, tessék!
- Szervusz Józsikám, Tibor vagyok.
- Üdvözlöm, örülök a hívásának, hogy szolgál a kedves egészsége!
- Remekül, remekül és azt is el kell mondjam, egyre jobban érzem magam.
- Ennek nagyon örülök! Miben segíthetek Uram?
- Hallom, sikerült elfognotok a cigányvadászokat. Jól értesültem?
- Ööö, nos igen, valóban elfogtunk hat embert Debrecenben.
- Debrecenben?
- Igen, egy szórakozóhelyen. Valami focicsapat diszkójában.
- Megvolt a sajtótájékoztató?
- Igen.
- Halljuk a részleteket.
- Nos Uram, a kollégák három hete figyelték az elkövetőket…
- Álljunk meg egy pillanatra! Három hete? Két hete ölték meg azt a cigányasszonyt!
- Ööö, nos igen, de…
- Mi az, hogy de?! Azt mondtam, hogy két hetet kell mondani! Lefogadom, hogy a sajtótájékoztatón is ezt mondtad?
- Hát…
- Jézus, Mária! Mondd Józsikám, miért nehezíted a dolgomat? Hát mi a fasznak tettünk meg téged főkapitánynak? Hogy hülyeségeket beszélj? Most megint találhatunk ki mindenfélét. Tudod te, mi pénz a ködösítés?
- Elnézést kérek Uram, de…
- Nincs de! Mondtam valamit és ti megint az ellenkezőjét csináljátok! Megmondtam, hogy azonnal kerítsetek elő néhány gyanúsítottat, mert beszakad alattunk a jég! Ez a Kiss Károly nevű alak összekavarja az én gondosan felépített színdarabomat egy egyszerű kijelentéssel, és ti pedig még inkább elcseszitek! Mit mondtál, mi az indíték?
- Azt, amit mondott Uram, hogy feltehetően rasszizmus, bár szerintem ez nem túl hihető.
- Miért is?
- Mert még egy emberre lehet ezt mondani, meg ráfogni, hogy őrült, de szerintem hat esetében már nem igazán hihető!
- Ne aggódj emiatt, az emberek nem vonnak le ilyen messzemenő következtetéseket. Különben is, nekünk az ostoba, rettegő cigányok szavazata kell. Csináltatok bizonyítékokat?
- Igen, azt mondtuk, hogy megtaláltuk a terepjárót és a söréteseket.
- Hol?
- Hát a kocsit a diszkó előtt, a söréteseket meg a házukban.
- TE ÁLLAT!!! HÁT MIT MONDTAM ÉN EDDIG??? AZT HANGOZTATTAM A SAJTÓVAL, HOGY PROFIKKAL VAN DOLGUNK! MÉG AZ FBI-AL IS SIKERÜLT EZT MONDATNOM! SZERINTED EGY PROFI SÖRÉTESEKET TART OTTHON?
- De Uram, gyors intézkedést akart.
- Igen, de nem úgy, hogy összetúrsz mindent!!! Komolyan azt hiszed, hogy egy profinak kikiáltott banda a gyilkosságokhoz használt terepjárókkal megy diszkózni? Ráadásul fegyvereket foglaltok le a házukban? Amatőr vagy Józsi!
- Sajnálom Uram, többet nem fordul elő!
- Hát ezt garantálom
- Azt mondtam, hogy Ön is megdicsért a munkámért.
- Rafinált vagy! A közvélemény miatt - de csak is amiatt - vedd úgy, hogy megdicsérlek, de tudd, még számolunk te szerencsétlen! Szervusz. -
biggamer
veterán
válasz
samfishR #4167 üzenetére
" Gy. F.-et (másokkal együtt) rabszállító vitte el a Batthyány térről, pontosabban a Szentendrére induló HÉV megállójából. "
Szegény tisztességtudó állampolgárt rabszállító vitte el.
Mert minden megállóban áll egy rabszállító aki csak úgy elviszi az ott békésen álldogáló állampolgárokat. -
Anal
tag
Ha érdekel a politika meg a korrupciós ügyek, mi hogyan működik ma a világban köztük kishazánkban is stb. stb. akkor nézzétek meg a Zeitgeist 1,2-t hogy többek közt politika mit csinál a kezébe adott hatalommal.
Mindenki egy rohadt véget nem érő rendszer része akár akarja akár nem
Tanulságos!
-
Vandit.
addikt
válasz
DdavidHero89 #4169 üzenetére
Erre megvan a reális esély, egyre többen mennek rendőrnek... Ráadáusl mivel olyan szakközépbe mennek eleve, még felvételizniük sem kell vagy legalábbis sokkal könnyebb nekik. Amikor én 2 éve felvételiztem már, akkor is minimum a fele az volt. Szerencse, hogy meggondoltam magam.
-
Anal
tag
Akkor az "ÁVH" biztos bevitte az Andrássy úti kínzókamrába a szerencsétlen állampógárokat mi?
-
Vandit.
addikt
válasz
Vertigo18 #4150 üzenetére
aha. Ezek szerint csak a rendőrök számítanak autentikus forrásnak ez ügyben... Csak ők értenek ehhez és csak ők tapasztalják.
Nekem éppen elég az, hogy tudom, évi többszáz mrd megy el rájuk ún. "integrácó" címszóval és ennek tetejében még a törvények felett is álllnak...
A rossz tapasztalatról ne is szóljak...
-
samfishR
senior tag
Ui.: sztem nem lesz feljelentve senki, annak ellenére, hogy a média azt harsogtatja!
Persze, hogy nem, azt nem tudják úgy elintézni a tisztelt rendőrök, mint az emberek nyílt utcán történő megszégyenítését, jogtalan fizikai bántalmazásukat. lásd: [link], [link].
És még csodálkoztok, ha ÁVH-soknak neveznek titeket. -
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4163 üzenetére
Nem kell a gyorslinked, nemsokára megkapom a moderátori jogkört, onnantól Neked Sanyi.
Anal
Nem ismered az előzményeket. -
DdavidHero89
csendes tag
válasz
DdavidHero89 #4158 üzenetére
Aki nem olvassa folyamatosan a fórumot annak érdemes ezt megnéznie!
Lehetséges, hogy ebben -->>>>>[link] a hozzászólásban található dolgok igazak és azért váltottak ki ilyen heves reakciókat Mr. Policé urakból!
-
A rendőrség is olyan mint a karhatalom: fejétől bűzlik a hal...
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4158 üzenetére
Ha ott lett volna, már nem tudnál mivel írni.
-
Anal
tag
Volt közületek valaki az "új gárdista" avatáson Szentendrén szombaton?
Akár rendőrként akár civilként, gárdistaként?
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4152 üzenetére
Itt a lehetőség, változtasd meg a világot!
-
lvnt
őstag
Bocs, hogy beleszólok, de nem mindegy, hogy valaki milyen okból nem szereti őket? Nehogy már mostantól az legyen az értékmérő, hogy vertigo18 mennyi mindent látott, átélt és össze kell hasonlítod magad vele. Ha nem éred el a fél vertigo18 szintet, akkor nem is utálhatod őket?
Biztos mindenkinek meg van a SAJÁT oka arra, hogy mit miért gondol, tesz. Eddig én sem "szerettem" őket, de most lehet, hogy elgondozok a szemléletváltáson, mert én nem ütöm meg a mércét, ahhoz, hogy azt gondoljak, amit akarok.
Idézlek Vertigo: pfff...
Ne verjétek már a melleteket, hogy ki mennyit látott. Mindegy. Úgy tudom közösek a céljaink... -
Vertigo18
addikt
válasz
DdavidHero89 #4152 üzenetére
Ismételni tudom magamat: te beteg vagy! És még azt is hiszed, hogy látsz annyit, mint én... Pfff...
Részemről vége, de neked még úgyis lesznek hozzászólásaid...
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4150 üzenetére
Úgy látom iwiwen szakember skálán te 6-ost kaptál az 5-ből!
A helyzet az hogy borsodban élek és a nagyszüleim faluja hát... egy életet ledolgoztak ennek köszönhetően szart se ér a házuk. Attól rettegnek mikor törnek be hozzájuk, garázdaság, tolvajlás nem téma és a legjobb nincs kihez fordulniuk. Ezt nem csak hallom hanem tapasztalom 4 éve elnyúlták a biciklimet csak úgy, belénk kötöttek csak úgy, genyóznak csak úgy és a legjobb rendőrök nem tesznek semmit csak úgy, mert a póráz rövid.
Nem értem Magyarországon kinek éri meg ennyire pártolni őket, de még egy ilyen hülye ország nincsMég egyszer ne mondja nekem senki, hogy többet tud a dolgokról! Mikor félve megy el az ember egyedül egy horda mellett nehogy belekössenek, vagy egy csaj szinte szalad tőlük mert alányúlnak és azt nem szeretné stb... Parkolni nem mindenhol érdemes mert vagy a jel tűnik ela kocsiról vagy a kulcs karcolja végig! De itt nem lehet tenni semmit mert a külföldi okoskodók meg tutu... lehetne csak akarni kellene!
-
Vertigo18
addikt
válasz
a Csabibácsi #4147 üzenetére
Ezt én értem, csak azt nem értem hogy ti, átlag állampolgárok miért gyűlölitek ennyire a cigányokat? Félreértés ne essék, én sem szeretem őket, de senkinek, hangsúlyozom SENKINEK nem lehet velük annyi rossz tapasztalatuk, mint nekünk. Az, hogy hallja a sok negatívumot, néha látja, egyszer-egyszer megéli... Pfff...
Én pl. ebben élek!!!
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4146 üzenetére
Mozgalmat mióta lehet feloszlatni?
Másik dolog hogy szerintem, hogy a hatalom pontosan látja hogy nem a magyar gárda az ellenség, hanem ők! Minden értelmes ember látja hogy a cigányokat a hatalom juttatta a mostani szerepkörébe az elmúlt 20 év alatt.
Ami most Magyarországon folyik az a hatalom tudatos átmentése(már amennyire az lehetséges), és minél több pénz lenyúlása bizonyos emberek számára. Ez az én véleményem.
Ja és ne feledjük, EZ a párt AZ a párt.... -
Vertigo18
addikt
válasz
a Csabibácsi #4144 üzenetére
Igen-igen, látom tökéletesen egyet értesz azzal, amivel a Magyar Gárda érvel...
Persze nem is jogutód az "Új Magyar Gárda", igaz? Szinte semmi köze sincsen a feloszlatott "Magyar Gárdához", igaz?
Mi lesz, ha ezt is feloszlatják? Lesz egy "Új Magyar Gárda Csendőrség ZRT."???
Világosan kellene látni azt, hogy a hatalom szerint a Magyar Gárda nem kívánatos ebben a formában jelenleg Magyarországban.
És most lököm a meglepőt: a hatalomnak pedig világosan kellene látnia már azt, hogy nem a Magyar Gárda az ellenség! A probléma az, ahogy tálalja mindkettő a saját igazát...
-
DdavidHero89
csendes tag
Sajnos sokan nem tudják már az alapvető különbséget a rendőr és a hatalom szolgája közt!
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4143 üzenetére
Szerintem ha a rendőr elvtársakat 20 éve szétzavarják, most nem itt állnánk se mi se ti(mert nekem senki ne mondja hogy nem a fejétől bűzlik a hal).
A tilos dolgokról meg annyit hogy én úgy tudom hogy egy mozgalomban mindenki magánszemélyként vesz részt, olyan ruhában amilyenben csak akar, hogyha azon nincsenek tiltott önkényuralmi jelképek, és legjobb tudomásom szerint azt még nem lehet büntetni ha egy frissen alakult mozgalom köthető egy korábban bíróság által feloszlatott egyesülethez. -
Vertigo18
addikt
válasz
a Csabibácsi #4141 üzenetére
Tökéletesen egyet értek veled, azonban azzal te is érts egyet, hogy ami tilos, az magánterületen is tilos. Ha törvény azt írja, hogy "közterületen" tilos, akkor azt lehet csinálni magánterületen. Mondok egy triviális példát: Emberölést sem szabad elkövetni magánterületen... Tudom, durva példa, de szemléletes...
Egyébként tényleg egyet értek veled, és hidd el, te semmit sem tudsz még az egésznek a pénzügyi hátteréről. Teszem azt egy példa: jelen pillanatban kb. 2000 rendőr pereli a Rendőrséget egy bizonyos pótlékért, ami elméletileg járt volna nekik az elmúlt 36 hónapban, de nem kapták meg. A pótlék mértéke nettó (!!!) 20k/hó... Szerinted???
DdavidHero89 : Rád meg reagáljon a T.J. Hooker!
-
DdavidHero89
csendes tag
válasz
tolts.hu #4139 üzenetére
Hát látom a szakszerű reakciódat, de a helyzet az hogy a parasztot az egyszerű emberre értettem aki mindennap dolgozik éli kis világát! A helyzet az hogy itt az megy rendőrnek aki nem tudja mi akar lenni és hát jó oldalai a dolgoknak, hogy biztos állás, aránylag jó fizetés. Sajnos ezzel a hozzáállással és a szecska felvételi alapanyag miatt történhetnek meg ilyen dolgok. Egy egyszerű példa 6 fiatal ismerősömből 3 azon törte a fejét, hogy fog majd zsebre dolgozni, így pedig szép ábránd lehet a segítőkészség ha a pénzről szól minden. Ezek után a "Szolgálunk és Védünk" szlogen jelentését még ma is szó szerint értjük csak az a kérdés, hogy kit?
A kivonulásról meg annyit, hogy szép számokkal nagy szavakkal lehet hülyíteni az embereket. De a helyzet az hogy beszartak valamitől és most le kell járatni az "ellenséget" minden eszközzel lehet az propaganda, kamu terrorveszély... sorolhatnám. A dolgokban az a szép, hogy pár hónap és fordul a kocka addig is megpróbálnak amerikai módon vezetni minket a propagandájukkal! A 900 millára az a válaszom szép számok, de nyugaton 25 milliárdból 2 új hidat építenek, a 4es metró árából meg egy M0-t és az egész felszíni közlekedést lehetne felhúzni, az M7 meg...., az M6
Fölöslegesen dobálják a milliárdokat és a végén a saját pénzemből vett gumibot fog elverni, ha kinyitom a számat (nem törés zúzás, barikád építésre gondolok!)
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4138 üzenetére
Én már azt sem értem miért kell egy magánterületen megtartott !!!MOZGALOM!!! avatóval egybekötött családi naphoz rendőrségi biztosítás.
Erre az egészre csak a pénz megy el... Aki ott van azt megijeszteni nem tudja a kormány(mert nekem senki ne mondja hogy e mögött nem ők állnak), ha meg oszlatásra került volna sor akkor csak az eszközök fogynak, és később fizethették volna a jogos kártérítéseket.
-
Vandit.
addikt
Bencze József: "Rasszista indíték a legvalószínűbb" ...hát persze ez nyilvánvaló, de amikor ők öldösnek, meg szúrkálnak az gyerekcsíny.
Szánalmas.
NOKIA: Azért az a felvételi követelmény tényleg nem vmi odaverős. Más kérdés, hogy a rendészetin ment a szivatás felvételin.
-
tolts.hu
őstag
válasz
DdavidHero89 #4104 üzenetére
Te kis hülye gyerek, azt sem tudod mik a felvételi követelmények!
Kicsit tájékozódj mielőtt megszólalsz. Remélem ismered már a számokat, mert fogok említeni párat. Amikor én kezdtem, 5000 jelentkező volt, és 90 embert vettek fel (Rendőrtiszti). A Rendészeti Szakközépiskolákba is 1000-1500 jelentkező szokott lenni a 150 helyre. Volt olyan évfolyamtársam, aki ötödszörre(!) tudott csak bekerülni hozzánk.
Úgyhogy állj inkább a tükörrel szemben és parasztozd magadat. -
mityku
aktív tag
Arra kíváncsi lennék, hogy vezényeltek-e rendőröket Szentendrére Győr - Moson Sopron megyéből. Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert a 85-ös főút mentén élek Győr után nem sokkal ( Győr - Sopron szakasz) és tegnap 17:00 fele egy kisebb konvoj haladt arra ( Sopron irányába - persze mehettek Csornára, Kapuvárra is). Elől egy csapatszállító teherautó ( mint a Honvédségnél lévők csak rendőrség felirattal az elején [ színe tényleg olyan mint a Honvédségi]), majd ezt követte 2 kisbusz (tele volt) [ típusa talán Ford Transit
]. Vasárnap délután / este fele. nem szokott ilyen mértékű mozgolódás lenni erre.
-
biggamer
veterán
Na, most mondták a híradó előzetesben, hogy már készültek a következő támadásra a sorozatgyilkosok.
Megtalálták az elrejtett fegyvereket is.
/ szerintem tőlük dalolt valaki, ha a nagyon eldugott fegyvereket is megtalálták/
-
-
Róth
aktív tag
A Jobbik és a gárda olyanok mint a vonatsinek, ugyan oda vezet útjuk és elválaszthatatlanok - mondta nem sokkal délután 3 után a Jobbik alelnöke, Murányi Levente a szentendrei telken. A politikus elmondta, hogy bár elképzelhetőnek tartja, hogy létezik tisztességes rendőr, ő olyannal még nem találkozott
-
a Csabibácsi
csendes tag
CKÖ vezetőről beszéltem biggamer, csak a nevét elfelejtettem, és most nem tudok keresgélni.
A példát meg akkor kell statuálni hogyha minden hasonlóan felháborító bűnténynél megteszik. Még meglátjuk mi lesz Cozma gyilkosaival például(a 30-ból azzal a 3-mal akik meg vannak). -
biggamer
veterán
Egyébként remélem, hogy a büntetési tételek kiszabásánál / gondolom el fog húzódni az eljárás vagy 5-10 évig mire kimondják az itéletet / példát fognak statuálni.
Persze csak akkor, ha ők az elkövetők.
-
biggamer
veterán
válasz
a Csabibácsi #4117 üzenetére
" cigány vezető "
Vajda ?
Most olvasom a texten, hogy 28 és 42 év közötti debrecen és környéki lakosok.
A Négy férfi előzetesben van már.Egyébként 16.55-kor híradó at ATV-n.
Ja, és ezennel gratulálok mindenkinek akinek szerepe volt a gyilkosok kézrekerítésében, legyen az roma vagy magyar.
Már mint aki segített.
-
biggamer
veterán
válasz
a Csabibácsi #4115 üzenetére
Most mondták a híradó előzetesben, hogy 4 férfit fogtal el
akik ezen bcs.-kkel gyanúsíthatóak és hogy nem romák.
-
Róth
aktív tag
Állítólag elfogtak hat embert a cigánygyilkosságokkal kapcsolatban.
-
a Csabibácsi
csendes tag
válasz
biggamer #4106 üzenetére
Ezzel a gondolkodásmóddal van a baj. Egyenlőre Magyarországon élsz, senkit nem érdekel külföld.
Ezen kívül, attól hogy jó médiát kap az ország még mindig rühellni fognak minket ha idejönnek és az első sarkon két Duna töltelék lenyúlja mindenüket.... Ha már téged ennyire érdekelnek a külföldiek... -
lúzer
veterán
válasz
Avicularia #4108 üzenetére
mi van?
-
biggamer
veterán
válasz
DdavidHero89 #4107 üzenetére
Hááát ja.
De mi vagyunk a hülyék.
Nemzetiségi műsorok minden nap a TV-ben / román, szlovák, német stb / , nemzetiségi házak tömkelege, nemzetiségi napok és fesztiválok oszt ezt kapjuk érte.
Meg is érdemeljük, nyaljuk csak a seggüket.
Meghálálják sokszorosan. -
biggamer
veterán
válasz
a Csabibácsi #4105 üzenetére
Az a baj, hogy a külföldiek ezen képek / hírekben, újságokban / és a történtek alapján általánosítva itélik meg Magyarországot és a magyarokat.
-
a Csabibácsi
csendes tag
Tehát akkor összegezzük a dolgokat: A rendőrségnek köze nincs hozzá hogy kit tud elkapni és kit nem, vagy kit tud elriasztani a bűnözéstől.
Az hogy fel merek háborodni már alapból bagatell, továbbá nem ártana hogyha rosszul is érezném magam amiért voltam olyan hülye hogy bementem a rendőrségre, én akit megkárosítottak.
Hogy milyen p*csa hülyék ezek az átlagemberek hogy ennyit nem értenek meg nem? -
DdavidHero89
csendes tag
válasz
Vertigo18 #4098 üzenetére
Hát rendőrségen belül ugye vannak prioritási ügyek? Akkor azt nem értem miről beszélünk?
Kicsit keresgettem a neten és rájöttem mi az ÁVH-ban és a rendőrségben a közös! Az hogy az ÁVH parasztgyerekekkel dolgozott mivel ők "butábbak" voltak ennek köszönhetően nagyszerűen lehetett irányítani őket. A helyzet ma sem változott a rendőrségnél, ez több tényezőnek köszönhető, de leginkább a gyenge felvételi követelmény a ludas!
-
Vertigo18
addikt
válasz
a Csabibácsi #4101 üzenetére
És mégis hogyan mondaná a boltos, amíg nem mész be? Egyébként meg nem azt mondta a boltos, hogy nincs tej, hanem azt, hogy nem épp a legjobb minőségű, de erről nem Ő tehet...
Átfejtve: a rendőr nem tehet arról, hogy elmondta neked azt, ami történni fog, te meg azt mondtad neki, hogy akkor hagyjuk...
-
biggamer
veterán
válasz
a Csabibácsi #4101 üzenetére
Miért ne kapnál tejet, csak Tőled függ, hogy kéred-e.
Ő nem erőszakol6ja rád a dolgot, hogy vegyél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest