Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
és ezt használják ki drazséék, hogy a protektorosokat ugrasztják oda, ahol bármiféle ellenzéki fellépés van és tőből tiltatnak be minden olyat ami kormányellenes. csak ahogy ezt Csabibácsi is mondta, diktatúrának híjják
Ezen nem kell felháborodni ahogy Vertigo18 is tette, nem is sértésből írom, de bizony ki vagytok használva és eszközként kezelik a rendőrség bizonyos szerveit.(#4198) gege71.hu még a köröm alatti kosz is többet ér mint azok a kotorékok, mert az ált. kétkezi munkától gyűlik össze.
-
gege71.hu
addikt
Nem úgy értettem.
Mielőtt beosztanak szolgálatba gondolom van lehetőség mérlegelni, hogy egy ilyen "oszlatás" jellegű feladatra felveszed e a szolgálatot vagy sem?
Egyébként mindíg van választás. Az én szüleim pedagógusok, sosem volt igazán anyagi kánaán amiben éltünk, mégius egyetemet végeztem, 38 vagyok, házzal családdal kocsival, jól fizető állással.
Lehetne azt mondani szerencsés vagyok. De NEM! Ezért én kurva sokat tettem, hogy így is legyen.És nem állam vagy kormányok
Rendőrnek, mentősnek, tűzoltónak elhivatottságból megy el aki épeszű és nem az anyagiak miatt elsősorban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- További aktív témák...
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezen nem kell felháborodni ahogy Vertigo18 is tette, nem is sértésből írom, de bizony ki vagytok használva és eszközként kezelik a rendőrség bizonyos szerveit.