- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
5800 - 5701
9357 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biriboyka
senior tag
1. Nem tudod.
2. Az amire gondolsz az a KET eljárás, de az is módosult már.
3. A szabálysértési határozatot hozó hatósághoz. Szvsz a lakhelyed szerint illetékes Rendőrség Igazgatásrendészetéhez.Az egész ellen benyujthatsz egy kifogást illetve "panaszt" -emlékezetem szerint 15 napod vanrá, de ehhez kell vagy 3.000 Ft.os illetékbélyeg. Pontosan nem tudom ezeket, mert még ilyenben nem volt részem.

Az érdekesség az, hogy 2 hónap kellett a határozat meghozatalához. Persze ha a szabálysértést nem a lakhelyeden követted el hanem az ország másik végében, akkor volt 8 napja a kollégának, hogy leadja a feljelentést az máris december 5. Átfutási idő durván 2 hét, feldolgozás átcsúszik idénre. Szóval belefér.

-
Hintalow
senior tag
-
Zolás
addikt
Üdv urak egy kérdésem lenne.
Tavaly november 27-én hajnalban megállított egy rendőrautó, mégpedig azért mert 1km-el arébb lévő lámpánál áthajtottam a piros jelzésen. Elkérte az okmányaimat és erősködött hogy ismerjem el. Mikor közöltem vele hogy én elismerem ha visszamegyünk a lámpához mert biztos vagyok benne hogy sárgán villogott!!! Na akkor fogta a papirjaim és beült a rendőrautóba, majd 3 perccel később visszaadta a papirjaimat és elmentek.
Ma érkezett egy szabálysértési papir amin megbüntettek 25k összegre mert átmentem a piroson.
Kérdésem a következő:
1. Tudom valahogy bizonyítani hogy aznap este nem müködött a lámpa? (Iszonyat havazás volt mentem vagy 30-al örültem hogy hazafelé tartok)
2. Nem 30 napon belül kell megérkeznie a befizetésről és a feljelentésről a papirnak? Ha jól tudom már van egy ilyen jogszabály.
2.1. Ha van ilyen jogszabály akkor kihez kell fordulnom? Illetékbélyeggel a bíróság felé vagy simán a rendőrséghez?
Válaszokat előre is köszönöm. -
TazLeacher
nagyúr
Kérdeznék:
Közlekedési baleset (két autó) esetén milyen határidő van, hogy megállapítsák a felelőst? Legjobb tudomásom szertint 100%, hogy nem én vagyok, de ezt a rendőrség még nem mondta ki, így nem tudom elkezdeni a kárrendezést...
-
Papabear195
tag
Üdv!
Rendőr kollégákat kérdezném, hogy tudja-e valaki a Balázs utcai rendőr ruházati bolt elérhetőségét, vagy pontos címét. Válaszokat előre is köszönöm!
-
philoxenia
MODERÁTOR
Minden ítélet, amit az illető személyekkel kapcsolatban hoztak és köztörvényes elfér itt, de a kliped csak feltételezéseket tartalmaz, ha idősebb lennél, már megérhettél volna pár garnitúrát, mindegyikről jelenik meg politikai indíttatású vádaskodás, itt pedig már évek óta tilos mindkét, (mindhárom, mindnégy) oldal szidása és dicsérete.....
Ilyesmit még a zenés topikba se linkelj, a rendőrségnek meg nem is értem mi köze a klipedhez.....
-
benvolio
őstag
-
ollie
MODERÁTOR
-
BÁ Nutrition
addikt
-
tolts.hu
őstag
Érettségijük kell legyen.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
hoby36
senior tag
-
tolts.hu
őstag
Azt hogy nekik is van pszichológiai - egészségügyi és fizikai alkalmassági; olyasmi mint a rendőröknek.
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
-
Lauda
titán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Nem tudom miért,de beidéztek tanunak.Autóval kellene mennem,mivel 300km oda-vissza az út.Mennyit fizetnek a benzinemre?
-
tolts.hu
őstag
Azért nem teljesen így van: [link]
A felügyelői intézkedések
(3) Azt a személyt, aki személyazonosságát nem igazolja, annak megállapítására a legközelebbi rendőri szervhez a felügyelő előállíthatja. Ellenszegülés esetén az előállításhoz a Rendőrségről szóló törvény szerint a rendőrség segítségét kell kérni. A rendőrség megérkezéséig a felügyelő az érintett személyt feltartóztatja.
A felügyelő által használható kényszerítő eszközök
24. § (1) A felügyelő:
a) a jogszerű intézkedésével szembeni ellenállás megtörése érdekében testi erőt, könnygázszóró palackot,
b) súlyos sérüléssel fenyegető, vagy a személye ellen intézett támadás, illetőleg az életét, testi épségét közvetlenül fenyegető magatartás elhárítására, valamint vagyonvédelemre testi erőt, könnygázszóró palackot, valamint szájkosárral ellátott szolgálati kutyát (a továbbiakban együtt: kényszerítő eszköz) alkalmazhat.
-
plömplöm
őstag
-
Lauda
titán
Nem veletlen tartunk ott, ahol:
Szabadon lerasszistázható a rendőrség
A közhatalom gyakorlói – így a rendőrség is – kötelesek tűrni a szélsőséges véleményt, a kritikát, annak érték- és igazságtartalmára tekintet nélkül.
a rendőrségről alkotott véleményének bárki hangot adhat-e. A bíróság úgy döntött, hogy a közpénzből működő rendőrség köteles tűrni az ilyen kijelentéseket.
Ennyi erovel barki le is kopheti oket, hiszen az is a velemenynyilvanitas egy formaja, amit turniuk kell.

-
Lauda
titán
A teljes igazsaghoz ez is hozzatartozik:
A rendőrök szerint nem kért a segítségükből az előállított láb nélküli férfi
Aki nem akarja, hogy segitsenek, azon nem lehet segiteni. Csak tudnam utana akkor miert mocskolodik.

-
Lauda
titán
-
tolts.hu
őstag
-
shev7
veterán
-
Lauda
titán
Tisztara, mintha rendor lenne, elobb utobb bilincs meg pisztoly is lesz naluk. Nalunk is fele az ellenoroknek 1 iq-s idiota es ezek cseszegetik az embert.

-NOKIA- Ok, viszont regebben elvileg nem igazoltathatott, nem tarthatott vissza. Nem egy ismeros csinalta meg, hogy mielott lefotozta volna a kocsit a kozteruletes, beult es elhajtott.

-
zed1983
őstag
-
djculture
félisten
Futárcég bukta mivel alákell irni az átvételt mindig,papíron vagy mostanába divatos pda-n.Ha nem a te aláirásod van rajta akkor bukták.Boltnak lófene köze sincs ehez,csak az futárcégnek és az épp az ügyben érintett futárnak.Olyan nem lehet hogy másnak odaadják,más cimen és elháritják a károkozás megtérítését.Ez egy tuti nyerő ügy ellenük.Irni kell nekik egy szép levelet,hogy a cucc a cégre volt bízva,te nem vetted át és másnak ők meg önkényesen átadták.E miatt követeled tőlük a kár megtérítését.
-
tolts.hu
őstag
-
kételkedem
addikt
1999. évi LXIII. törvény a közterület-felügyeletről
15. § (1) A felügyelő feljelentés megtétele vagy egyéb jogszerű intézkedés céljából az érintettet személyazonosságának megállapítása érdekében igazoltathatja. A személyazonosság igazolására alkalmas minden olyan hatósági igazolvány, amely tartalmazza az érintett nevét, születési helyét és idejét, az állampolgárságát, valamint az arcfényképét és a saját kezű aláírását. A felügyelő az általa ismert vagy más jelenlévő, ismert személy közlését is elfogadhatja igazolásként.
(2) Az igazoltatás - az igazoltatás okának egyidejű közlésével - csak a személyazonosság megállapításához szükséges ideig tarthat. A személyazonosság megállapításáig az érintett feltartóztatható.
(3) Azt a személyt, aki személyazonosságát nem igazolja, annak megállapítására a legközelebbi rendőri szervhez a felügyelő előállíthatja. Ellenszegülés esetén az előállításhoz a Rendőrségről szóló törvény szerint a rendőrség segítségét kell kérni. A rendőrség megérkezéséig a felügyelő az érintett személyt feltartóztatja.
A legizgalmasabb számomra ez:
24. § (1) A felügyelő:
a) a jogszerű intézkedésével szembeni ellenállás megtörése érdekében testi erőt, könnygázszóró palackot,
b) súlyos sérüléssel fenyegető, vagy a személye ellen intézett támadás, illetőleg az életét, testi épségét közvetlenül fenyegető magatartás elhárítására, valamint vagyonvédelemre testi erőt, könnygázszóró palackot, valamint szájkosárral ellátott szolgálati kutyát (a továbbiakban együtt: kényszerítő eszköz)
Igazoltathat és még kényszerítő eszközt is alkalmazhat? A fene se gondolta volna!

-
Lauda
titán
Sot, mar hivatalos szemelynek szamitanak (ezt nem tudom miota) es igazoltathatnak is.
Ezutan jon majd, hogy a polgarorok is igazoltathatnak es kesz a lager. -
kételkedem
addikt
A közterület felügyelet és a rendőrség formaruhája gyakorlatilag megegyezik, ami szerintem nincsen rendben! A közterület felügyelő nem rendőr, ha pedig nem rendőr, akkor ne is nézzen ki annak!
-
zed1983
őstag
Hát igen én is erre gondoltam...
Csak először is látnom kell a rendőrségi jegyzőkönyvet, hogy tényleg folyik-e a nyomozás ebben az ügyben, mert lehet megpróbáltak úgymond finoman lerázni hogy megtették a feljelentést, közbe meg lehet nem is és hiába várom a 2 hónapot hogy lezárják, mert 2 hónap múlva hiába pattogok, azt mondják, hogy miért nem azonnal intézkedtem... -
Lauda
titán
-
zed1983
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 190k-s notebookot a kijelzőjével volt egy kis esztétikai hiba visszavittem, "megcsinálták" másnap 2 órakor telefonál a futár hogy hozza a gépet, oké mondom neki
4 után felhívtam, hogy hol van már, mert a 20 perc eltelt, erre azt mondja, hogy már kézbesítette. Az igen mondom magamban...
kérdezem tőle, hogy kinek? Valami bűnönözőnek (később tudtam meg egy nyomozó ismerősömtől) aki úgy adta ki magát hogy hogy én küldtem... ez történt csütörtökön, még semmi infó nincs hogy hol van a gépem kb. 2 hetes a készülék, a royal sprint nevezetű cég lenne ez és beszéltem is valami főnökkel, elvileg már ők megtették a feljelentést, nem tudom mert nem láttam a jegyzőkönyvet, mondtam hogy kötelesek lesznek megtéríteni nekem, de ők takaróztak, hogy nem velem állnak szerződésben, hanem a bolttal és egy ilyen nyomozás eltarthat 2 hónap és addig nem hajlandóak foglalkozni az üggyel!csak gondoljatok bele, hogy az 2-3 hónap múlva hogy fog kinézni és mennyit romlik az ára, arról nem is beszélve, hogy addig nem tudom használni a vásárolt terméket, meg mennyit fogok idegeskedni....csak ezt senki sem hajlandó figyelembe venni
ez az év nem indul valami jól nekem
Kíváncsi vagyok, hogy polgári peres úton tudnék-e nyerni
Gondolom a futárcég azt hiszi át akarom verni őket, csak egy bűnöző moréra nem bíznám hogy nekem valamit is vegyen át. -
Debilon
addikt
-
tolts.hu
őstag
-
tolts.hu
őstag
-
Debilon
addikt
-
Lauda
titán
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van mondjuk egy Penny parkoló, és ki van írva a táblára, hogy csak penny vásárlók részére, a nyitvatartási időn belül 8-21h, és azon kívül parkolni tilos.
Ha mondjuk haverokkal bemegyünk este 10kor, és beszélgetünk, akkor a rendőr megbüntethet?
-
plömplöm
őstag
mégegy:
csütörtökön jár le a 30 nap, tudtommal ennyi a "reakcióidő", azaz valaminek kellene jönnie, gondolom postán, hogy mi a pálya. asszony kapott nemrég egy tilosbanparkolást, az egy dolog hogy ott két levél is megérkezett 30 nap alatt, a csekk is, be is fizettük ma, mindegy, lényeg a lényeg, ő kapott egy linket meg jelszót meg nemtommármit, meg lehetett nézegetni a lefényképezett autót, és volt mellette egy lázmérő, hogy hol tart az ügy. ilyen cudálatosszág nekem nem jár? nem lenne rossz tudnom, hogy faddafakk...
-
kételkedem
addikt
Kemecsén az ivóvízzel lehet a baj?
A múltkori sokkolós történet után: kommandósok ártalmatlanítottak egy férfit Kemecsén -
hucsikoi
senior tag
Bízim benne, hogy a rendőröknek nem lesz baja az esetből. Sajnos jellemző az egész világra, hogy,ha egy szinesbőrű vagy egy "beilleszkedni próbáló" bűnöző így jár azonnal rá repülnek a fajvédő hiénák és habzó szájjal azonnal rasszizmust ordítanak.Talán ennek a szemétrevalónak sem kellett volna bűnöznie és akkor nem kerül sor az előállítására.
Egy amerikai eset a fajvédők pofára eséséről:
Los Angeles /LA/ déli szegénynegyedébenleégett egy négyszintes ház.
Egy hat tagú mexikói család a földszinten,mindegyikük segélyből és gengszterkedésből élt, elpusztult a lángokban.
Egy hét tagú muzulmán csoport az első emeleten, mind illegálisan érkezett Kenyából és mind segélycsalásból tengette életét, ugyancsak a tűz áldozata lett.
Hat latin-amerikai származásu börtönviselt bandatag, akik a második emeletet laktak, mind benn égtek.
Egyedül egy gyermektelen fehér házaspár élte túl a tűzvészt; az ő lakásuk a legfelső emeleten volt.
Azonnal a helyszínre repült több ismert amerikai emberjogi harcos és rasszizmus-ellenes politikus, és felelősségre vonták a tűzoltók parancsnokát, egyenes adásban a tévében: hogy lehet, hogy a fekete amerikaiak, fekete moszlimok és latin-amerikaiak mind elpusztultak a tűzben - a fehérek pedig megmenekültek.
A parancsnok vállat vont:
- Ők mindketten a munkahelyükön dolgoztak. -
kételkedem
addikt
Biztosan mindenki hallotta, történt egy tragikus haláleset egy előállítás közben.
Jellemzően minden forrás másként számol be a történtekről!
Csak az biztos, hogy az ágy alá bújt a férfi, aki később meghalt. A sajtóban gyorsan elterjedt, hogy agyon sokkolózták .
Engem az zavar az ehhez hasonló esetekben, hogy önjelölt kisebbségi vezetők, szervezetek feltűnőségi viszketegségből és saját maguk fontosságának igazolása képen rögtön nyilatkoznak újságnak, tévének egyaránt. Mindezt úgy, hogy aki nyilatkozik, semmilyen konkrét információvak nem rendelkezik, nem volt jelen az esetnél, csak hallomásból tud valamit.
Most is ez történt:
A nyíregyházi Esélyek Háza nevű szervezet roma ügyekkel foglalkozó referense, Horváth József az [origo]-nak azt mondta, több családtagtól, illetve a kemecsei kisebbségi önkormányzat képviselőjétől úgy értesült, hogy a férfi halálához köze lehet a rendőri intézkedésnek....
Horváth volt az, aki vasárnap az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy az ágy alá elbújt férfit a rendőrök mintegy öt percen keresztül sokkolóval próbálták meg kiszedni, majd amikor sikerült kihúzniuk, a férfi teste már élettelennek tűnt.Ezek után a rendőrökről az isten nem mossa le, hogy megölték sokkolóval azt a szerencsétlent. Jöhet az igazságügyi orvosszakértő, az ügyészség vagy bármi.
Berki Jánosné szerint a veje soha nem volt beteg, és magától be akart vonulni a börtönbe a rá kiszabott 1 év 4 hónapos büntetés letöltésére
Gondolom aki börtönbe akar vonulni, az az ágy alá bújik, ha jön a rendőr.
-
runner 125
nagyúr
-
Lauda
titán
Egyelore nem, de kell meg valami vizsgalat, hogy biztos legyen. Nem lennek szegeny rendor es a csaladja helyeben.

-
runner 125
nagyúr
-
benvolio
őstag
Ja, és ami a legdurvább, hogy becsületsértésért tegyen feljelentést ha akar!
Ez vicc! Én úgy tudom, hogy az AIDS gyógyíthatatlan betegségnek számít /mondjuk állítólag kitaláltak már rá valamit/ és mivel azért köpte le, hogy megfertőzze, ezért EMBERÖLÉSI KÍSÉRLET kéne hogy legyen!! -
hoffman_
nagyúr
Épp ma vágtak meg a kedvesek... De mentségükre legyen, rendesek voltak, és, hát, azért, jogos is volt

runner: Az biztos. Persze ez nem jelenti azt, hogy rögtön kampec, nem mindegy, hogy hol érte szegény fakabátot. Más kérdés, hogy én börtön és homeless ellenes vagyok, elég durván, felőlem aztán mehet a levesbe mind. Több marad az embereknek.
-
Lauda
titán
Ja olvastam, nem is magyar volt. Biztos gondolta, neki mar ugyis kampec, dogoljon meg mas is vele.

-
runner 125
nagyúr
Hallottátok hírekben, h egy éces' rab leköpött egy zsarut?
Ez mekkora féreg, asztaqrva, ..h felbsztam magam rajta, én tuti kinyírtam volna ott helyben.

-
biggamer
veterán
-
csibor
addikt
Ha úgy veszem 38 év alatt ez a második dolog amit elhagyott,bár ez intézményen belül történt,nem kimondottan nyilvános helyen,én ezt érzem gázos helyzetnek.Munkahelyemen napi szinten kerül elő talált holmi mindig megtartjuk a következő évi nyitásik,ha van rá lehetőség kinyomozzuk a gazdáját.
-
Lauda
titán
-
csibor
addikt
Miért te még nem hibáztál?Én azon csodálkozom,amilyen nyomás van rajta csak ennyi hibát követett el.Aki megtalálta nem az 6 m lévő portán adta le,hanem hazavitte.Ha véletlenül meglesz aki eltette az hogy fog bánkódni amikor megköszönik neki amit idáig letettet az asztalra,azt kezdheti máshol a 0-ról.
-
Lauda
titán
-
csibor
addikt
Leült a wc-re és a papírtartóra tette a telefont,kb 10 percre rá leesett neki
,de addigra az egyik jövő reménysége már talán a pesti vonaton ült vele.Mai információ a biztonsági szolgálat is cseszik rá,tehát nem lesz meg.A saját hibájából letette,ami másnak megtetszett,és hazavitte.Csak a gond az ezt jó eséllyel meglehetne találni ,mégis mindenki sz@rik rá. -
Lauda
titán
-
csibor
addikt
Párom telefonját elemelték a wc-ről,Desire,ami számlaértéken 170K. Biztonsági felvétel van a lehetséges elkövetők köréről ami 5-6 fő,és név szerint beazonosíthatók,+ a keletinél még használta a készüléket.A veszprémi rendőrség még a feljelentést sem akarta átvenni,pedig céges teló réven mindenképpen meg kell tenni
Ennek a készüléknek a megtalálása 95% lenne az esélye,de nem is érdekli őket a jelen állás szerint.Ha változik valami a részükről akkor jelzem,jelenleg a szolgálunk és védünk nem akar működni 
-
hucsikoi
senior tag
-
Lauda
titán
Te azt emlegetted, hogy nap mint nap hogy beszelnek a rendorokkel, ezert jo ha a biro is megtapasztalja ezt. Erre reagaltam, hogy a beszed egy dolog, de a kopes mar nem. Az pedig teljesen termeszetes, hogy az utca rendore jobban ki van ennek teve, hozzateszem nem is csoda, hogy nincs becsuletuk egy ilyen lotyogo tragyale rendszerben.

-
biggamer
veterán
Miért, a bírókat igen ???

Azt hiszem több rendőrt köptek eddig le mint bírót ... és fenyegettek meg halálosan és a családját is kiírtással.
Nem azt gondolom, h szép amit csinált / mert egy kalapáccsal kellene egyengetni a pofáját ... mélységesen elítélem amit csinált / csak az a szemét dolog, h a bíró is sok esetben úgy beszél a rendőrrel a tárgyaláson, mintha ő lenne a gyanúsított.
És a zsivány jelenlétében ... persze h vérszemet kapnak.

-
Lauda
titán
-
biggamer
veterán
Nagyon jól csinálta az a faci a bíróságon ... mindig csak a rendőröket szídják, hadd tudják meg a bíróságon milyen faca ezt naponta átélni többször.
És ezt kívánom az ügyészeknek is.Amíg aktív szerv voltam havonta többször is idézgettek minket a bíróságra tanúként / mivel részt vettünk az intézkedésekben, helyszínelésken / ... főleg szabadidőben.
Soxor úgy kellett rászolni a bírónőre, h beszéljen velem normális hangnemben, mert nem a seggéből rángatott ki
... és ha jól tudom nem én vagyok az elkövető hanem " csak " egy tanú.A zsivánnyal meg rendesen beszélt ... persze, mert neki vannak jogai.
Hányinger ez az egész rendszer.

-
hucsikoi
senior tag
-
Lauda
titán
-
benvolio
őstag
Egyébként, hogy mi folyik itt ajánlom Wass Albert egyik tanulságos művét!
-
benvolio
őstag
Igen, a Szlovákok 2003-ban elég eredményesen rendet raktak a telepen, ha emlékeztek rá. Na itt olyan sosem lesz, csak mondva csinált ügyek, hogy azért valamit tudjanak a médiának bemutatni vagy még az sem, mert elég sok dolog a feledés homályába vész. A legdurvább az, hogy ha felkapnak egy esetet akkor hangzatosan bemondatják a médiába, hogy AKÁR X ÉVET is kaphat az illető, mert az a MAXIMUM büntetés. De a pár év után hozott valós ítéletet azt már senki se tudja meg, mert az már felfüggesztett vagy nevetségesen enyhe. Amíg ilyet meg lehet csinálni, mit várunk el egyáltalán? /ez is a feledés homályába veszett/
-
Lauda
titán
Az europai viszonylatot nem ismerem ezzel kapcsolatban, de itthon egyszeruen nevetseges ami folyik. Elobbi mondandomhoz meg hozzatartozik, hogy az csak az egyik gond, hogy telerakjak szemettel az orszagot, de az mar abszurd, hogy rendet nem lehet tartani, mert ahogy mondod, nincsenek jogaik, nem all mogottuk a torveny elegge. Hozzateszem ezeknek a rendoroknek nem is baj, hogy nincsenek, nagy reszuk ranezesre is alkalmatlan arra, hogy rendet tartson akar egy ovodaban is, nem hogy megfekezzen(ek) egy felduhodott tomeget. Ehelyett buzeraljak a magyarokat, ott legalabb celt ernek.
Szolgalunk es vedunk! Aha, megis kit?? Maximum a politikusokat, mert minket magyar allapmolgarokat nem igazan.Mint mar parszor leirtam ebben a topikban, nem a "kis" rendort hibaztatom ezek miatt, ok is csak szenvedo alanyok ebben.

-
hucsikoi
senior tag
Azért érdekes,hogy Olaszországban, Finnországban vagy akár a szomszédos Szlovákiában nem bánnak ilyen kesztyűs kézzel velük, hanem nemes egyszerűséggel lelövik (teljes joggal) ezeket a férgeket.Itt miért nem ez nem Európa?Előbb utóbb a rendőrök is más munka után néznek,mert meg van kötve a kezük, szinte semmit sem tehetnek.Ezek a véglények meg egyre jobban elpofátlanodnak, mert tudják, hogy nem lehet bántani őket.

-
Lauda
titán
-
hucsikoi
senior tag
-
klambi
addikt
szevasztok!!
olyan kérdésem lenne hogy: csöpögtettek olyan hireket hogy el látogat a kollégiumba a szoftverrendőrség...(aminek szerintem igazán kicsi az esélye de jobb a dolgokkal inkább tisztában lenni) tud valaki valami jó tanácsot adni hogy mire kell figyelni mit néznek, mik a beugratós dolgok, mint pl szoftverek, zenék filmek, egyéb programok...

-
Lauda
titán
-
benvolio
őstag
Olaszliszka 2. vagy már 3. 4.....? Meddig lehet ezt nekik csinálni?

-
benvolio
őstag
-
Lauda
titán
-
FF23
őstag
A macisajt meg a stop tábla direkt egyedi, hogy hátulról is fel lehessen ismerni, hogy ne nézz mindent jobbkezesnek, és felismerd, magasabbrangú úton haladsz. És a macisajt/stop felől jövőnek mindenkinek elsőbbséget kell adni, vagyis nem kanyarodhat jobbra kisívben úgy, mintha jobbkezesben lenne.
-
deicide
veterán
-
FF23
őstag
-
deicide
veterán
Tilos előzni
# útkereszteződésben és közvetlenül útkereszteződés előtt, kivéve
# ha a forgalmat rendőr vagy fényjelző készülék irányítja, és az előzés az úttest menetirány szerinti bal oldalának igénybevételével nem jár
# ha a jármű főútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsőbbségét jelzőtábla (16.§(1) bek. U) pont jelzi,
# körforgalmú úton,
# ha a járművel csak jobbról szabad előzni, (4)bek. -
FF23
őstag
-
plömplöm
őstag
köszi, egy újabb szavazat amellett hogy igazam van. De ettől még az autóm ott áll a szervizben. Casco-m van, de csak olyan ami totálkárra és lopásra fizet, 20 éve vezetek és így még nem jártam. Utólag egy hüje fasz vagyok, hogy azért a havi párszáz forint spórolásért az olcsóbbik casco-t választottam, most megcsináltatnám önerősen és szépen ki tudnám várni a hivatalokat. De a teljes összeget, ami sacc/kb fél- és másfél milla között lesz, na azt nem vállalom be

-
deicide
veterán
-
plömplöm
őstag
kedves helyi szervek

Tegnap előtt este hazafelé menet kiütötték alólam az autót. Főútvonalon haladtunk, stoptáblákkal védett, kékbusz jár rajta, szóval meglehetősen fő ez az útvonal. Szaggatott a felfestés, tudtommal ilyenen szabad előzni. Nos, előztem, de egy keresztutcából a bal oldalról kifordult velem szembe egy polgártárs, úgy eltalálta az autóm bal elejét, hogy fellökött a jobb oldali járdára. Az előzést az ütközéskor már befejeztem, az előzött simán meg is állt mögöttem, azaz valszeg már mentem is vissza a sávomba amikor eltalált. Lényeg a lényeg, persze szerinte nem ő a hunyó, rendőrt hívott, volt helyszínelés. Az autóm viszont mozgásképtelen lett, a balelső kerékkel-keréknél történt valami, autómentővel kellett elvitessem. Két eset lehetséges, vagy bevállalom hogy kifizetem az autóm javítását és lesz ami lesz, vagy megvárom amíg megszületik a határozat és ha kimondják hivatalosan a polgártárs felelősségét akkor fizet majd a kötelezője. Na valójában ez az én kérdésem, várhatóan mikor lesz ebből tárgyalás, szakértés, akármi? Az autómentőt én fizettem ki, a második esetben ezt az összeget is vissza fogom vajon kapni?
köszi!
-
Lauda
titán
Sajnos en se mentettem le, pedig jo kis film. Nincs meg valakinek?
-
kételkedem
addikt
-
Lauda
titán
Brutális bosszút állt a részeg rendőrtiszt
Az ilyenek miert vannak meg mindig szabadlabon?
-
SPF
senior tag
-
tolts.hu
őstag
-
SPF
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
5800 - 5701
9357 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Parkside szerszám kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... és ha jól tudom nem én vagyok az elkövető hanem " csak " egy tanú.