Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• pohár

félisten

válasz tolts.hu #3875 üzenetére

Húú, ez egy 5 éves dolog, már lassan 6, de nem volt feljelentés (nem tudom miért nem :U )

Úgy kezdődött, hogy volt egy ismerősöm, aki telefonokat árult, mondom ebből csinálok egy kis hasznot, koliban el is kezdtem kérdezgetni hogy kinek kell olcsón teló, szobatársamnak egy Nokia 6230-at hoztam volna, úgy, hogy az övé be lesz számítva. A srác bejött Debrecenbe (ott voltam kolis), megnézte a beszámítani kívánt telót, mondta itt van a Piac utcán aki bevenné, odaadja neki és megnézi hogy beszámolja-e. De nem jött vissza, és mivel egy városban laktam ezzel a kis szarházival, faterral elmentünk hozzá, azután hogy másnap (az incidens után) már voltam náluk előtte hogy kéne vissza a teló, de már nem volt otthon se a teló, se kis mocsok, az anyja mondta hogy reggel ébresztett valami, szal még akkor meg volt a teló is...
    Így hát faterral felnéztünk, ígért fűt-fát, de semmi se valósult meg, nem is keresett utána... :U

Szobatársam telója odalett, így hát kitalálta azt, hogy most neki nincs telója, adjam el neki az enyémet, mert így neki nincs telója...
    Írtunk egy adás-vételit és odaatdam a kb 3 hónapos SE K700-amat, így nekem nem volt telóm, majd ha visszaszereztem az övét, akkor visszacseréljük a telót...

Szóval le lettem húzva egy 40k-s telóval, és nem lett feljelentve aki lenyúlta szobatársam telóját se, pedig ez nem az első volt neki, ezt üzletszerűen csinálta... :U

Új hozzászólás Aktív témák