- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
tolts.hu #3875 üzenetére
Húú, ez egy 5 éves dolog, már lassan 6, de nem volt feljelentés (nem tudom miért nem
)
Úgy kezdődött, hogy volt egy ismerősöm, aki telefonokat árult, mondom ebből csinálok egy kis hasznot, koliban el is kezdtem kérdezgetni hogy kinek kell olcsón teló, szobatársamnak egy Nokia 6230-at hoztam volna, úgy, hogy az övé be lesz számítva. A srác bejött Debrecenbe (ott voltam kolis), megnézte a beszámítani kívánt telót, mondta itt van a Piac utcán aki bevenné, odaadja neki és megnézi hogy beszámolja-e. De nem jött vissza, és mivel egy városban laktam ezzel a kis szarházival, faterral elmentünk hozzá, azután hogy másnap (az incidens után) már voltam náluk előtte hogy kéne vissza a teló, de már nem volt otthon se a teló, se kis mocsok, az anyja mondta hogy reggel ébresztett valami, szal még akkor meg volt a teló is...
Így hát faterral felnéztünk, ígért fűt-fát, de semmi se valósult meg, nem is keresett utána...Szobatársam telója odalett, így hát kitalálta azt, hogy most neki nincs telója, adjam el neki az enyémet, mert így neki nincs telója...
Írtunk egy adás-vételit és odaatdam a kb 3 hónapos SE K700-amat, így nekem nem volt telóm, majd ha visszaszereztem az övét, akkor visszacseréljük a telót...Szóval le lettem húzva egy 40k-s telóval, és nem lett feljelentve aki lenyúlta szobatársam telóját se, pedig ez nem az első volt neki, ezt üzletszerűen csinálta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest