Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Szerintem mindenkeppen jo egyutt lenni, egyutt elni olyan nokkel akiknek kevesbe szamitanak a kulsosegek. Ahogy szavaidbol kiveszem azert elofordul hogy te is tetszeni akarsz bizonyos embereknek es ekkor teszel is erte hogy tetszel. Szerintem ennyi eleg is. Ha mindig arra torekednel hogy tetszel akkor valoszinuleg szamos olyan dolog elveszne a szemlyisegedbol ami most vonzova es ertekesse tesz egyes emberek szemeben.
-
dat
senior tag
Hm... Nehéz kérdés. Az biztos, hogy én pl megőrülnék egy plázacicától, hogy más téma sincs, mint fodrász meg műköröm, de ugyanakkor a nő legyen nő. Tehát adjon magára, igenis érdekelje a kinézete, menjen el néha kozmetikushoz, fodrászhoz, adjon az öltözködésére, szeresse a nőies ''csecsebecséket'' (mécses meg füstölő, ilyesmik) stb.
De ne essen túlzásba! Lényeg az arany középút. (Ha jól sejtem férfiban is ilyen az ideális. Ne legyen szőrtelen mellű nagyképű macho, de ajdon magára, és legyen férfias)
Szerintem..... -
Kraptor
őstag
Vannak lenge hosszú szoknyák, azok nem melegítenek.

Mi a nőies nőp definiciója? Én itt Mon inkább kurvás nőket látok mint nőieseket. Van egy jó pékdám, nemrég tárgyalni mentünk egy céghez és ott a titkárnő olyan kis ruhába volt amin átlehetett látni a bugyiját és melltartóját...
Szerintem a nő ne pakolja ki magát annyira mint ahogy itt MOn teszik, mert attol nem lesz nőiseebb, csak kurvásabb. Nekem tök mindegy, hogy mibe van csak ápolt és tiszta legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest