Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
Szerintem mindenkeppen jo egyutt lenni, egyutt elni olyan nokkel akiknek kevesbe szamitanak a kulsosegek. Ahogy szavaidbol kiveszem azert elofordul hogy te is tetszeni akarsz bizonyos embereknek es ekkor teszel is erte hogy tetszel. Szerintem ennyi eleg is. Ha mindig arra torekednel hogy tetszel akkor valoszinuleg szamos olyan dolog elveszne a szemlyisegedbol ami most vonzova es ertekesse tesz egyes emberek szemeben.
-
dat
senior tag
Hm... Nehéz kérdés. Az biztos, hogy én pl megőrülnék egy plázacicától, hogy más téma sincs, mint fodrász meg műköröm, de ugyanakkor a nő legyen nő. Tehát adjon magára, igenis érdekelje a kinézete, menjen el néha kozmetikushoz, fodrászhoz, adjon az öltözködésére, szeresse a nőies ''csecsebecséket'' (mécses meg füstölő, ilyesmik) stb.
De ne essen túlzásba! Lényeg az arany középút. (Ha jól sejtem férfiban is ilyen az ideális. Ne legyen szőrtelen mellű nagyképű macho, de ajdon magára, és legyen férfias)
Szerintem..... -
Kraptor
őstag
Vannak lenge hosszú szoknyák, azok nem melegítenek.
Mi a nőies nőp definiciója? Én itt Mon inkább kurvás nőket látok mint nőieseket. Van egy jó pékdám, nemrég tárgyalni mentünk egy céghez és ott a titkárnő olyan kis ruhába volt amin átlehetett látni a bugyiját és melltartóját...
Szerintem a nő ne pakolja ki magát annyira mint ahogy itt MOn teszik, mert attol nem lesz nőiseebb, csak kurvásabb. Nekem tök mindegy, hogy mibe van csak ápolt és tiszta legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest