Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Nagyfonok
üzenetére
Ez nem igaz. Én is benne vagyoka jobpilot adatbázisban, és nekem egyszer sem szóltak, hogy kellenék valahova. Mondjuk térinformatikát még nem tanultam (ez uyge ilyen Gis rendszer?)
Integra: az a baj, hogy eddig többnyire operátorként dolgoztam, vagy csak ilyen alap dolgokat csinálhattam.Egyetlen komolyabb dolog az unix alatti backup területen shell script írás volt, de onnét meg ugye el kellett jönnöm.
Tehát egy unixosrendszert egymagam nem hinném , hogy el tudok vinnia hátamon, annak ellenére, hogy tudom mit hol találok meg benne, tudom, hogy hogyan tudom bekonfigolni a dolgokat.
Ja nekem csak egy hátrányom van: ha épp nincs tennivaló, akkor benézek ide a phra.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Katana GF66 12UGS 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest