Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyfonok
csendes tag
Nekem egész egyszerűen jobban beváltak a nők. Most már a térinformatikus munkakörbe is csak csajokat vagyok hajlandó felvenni, annyira tele van a hócipőm az internetfüggő, link és megbízhatatlan faszikkal. A legutóbbi gyerek telerakott egy 200 gigás vinyót letöltött Michelle Wilde filmekkel, amikor meg cseszegettem, hogy mitől lassult be a net, csak sunnyogott. Persze, lehet, hogy pechem volt ezekkel a barmokkal.
Amúgy az igaz, hogy marha nehéz nőt találni ilyen munkakörbe. Jobpilot pl rendesen megvágott 100 ezer Ft-al, de végül egyetlen árva női jelentkezőt nem szállított le, nem volt egy sem a híres adatbázisukban. Kijött hozzám két komolyabb fejvadász cég is, azok legalább korrekt módon megmondták, hogy ez nem fog összejönni. Vagy három hónapja szívok már ezzel a dologgal, össz-vissz egy női jelentkező akadt, elég sokat filóztam rajta, de végül is nem győzött meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest