Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Nagyfonok
üzenetére
Ez nem igaz. Én is benne vagyoka jobpilot adatbázisban, és nekem egyszer sem szóltak, hogy kellenék valahova. Mondjuk térinformatikát még nem tanultam (ez uyge ilyen Gis rendszer?)
Integra: az a baj, hogy eddig többnyire operátorként dolgoztam, vagy csak ilyen alap dolgokat csinálhattam.Egyetlen komolyabb dolog az unix alatti backup területen shell script írás volt, de onnét meg ugye el kellett jönnöm.
Tehát egy unixosrendszert egymagam nem hinném , hogy el tudok vinnia hátamon, annak ellenére, hogy tudom mit hol találok meg benne, tudom, hogy hogyan tudom bekonfigolni a dolgokat.
Ja nekem csak egy hátrányom van: ha épp nincs tennivaló, akkor benézek ide a phra.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 PRO MAX 256 GB natúr titán
- Üzletből, garanciával Asusu Rog Strix G16 i9-13980HX 20 szál/16GBRAM/1TB SSD/RTX4070GPU/FULLHD+165Hz
- NetApp NAJ-1501-8x 900GB HDD van benne
- Cisco WS-C3850-48PW-S V03 - 48 portos Switch ár alatt
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad E15 Intel Core i7-1255U/16RAM/512SSD/GeforceMx550/ FULLHD IPS
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest