- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Hát nekem az ismerettség volt a lényeg, ami az első munkahelyen született meg, és aztán ez adta meg a kiugrási lehetőséget a műszerészségből a programozásba, aztán már volt referenciám, így már könnyebb volt továbblépni.
Kezdőből nagyon sok van, egy jobline programozói álláshirdetésre minimum 50-60-an küldenek önéletrajzot, de van, amikor többszázan is. Ilyenkor általában a kezdők nagy hátrányban vannak, esetleg akkor rúgnak labdába, ha a dimplomamunkájuk vagy valami más dolog olyan, ami felkelti az önéletrajz vállogató figyelmét. Mindenestre 2-3 év gyakorlat sokat jelent. -
faster
nagyúr
Maga a műszaki pálya olyan, hogy kevés nőt érdekel, már a főiskolán jól látszanak az arányok. Elhiszem, hogy vannak előlítéletek a női programozókkal szemben, nem tudom, mi lehet az oka ennek. Én egyetlenegy nőt ismerek, aki programozik, ő nagyon ügyes, sokmindenhez ért (Oracle, CISCO, C++, PHP)
A gyakorlatszerzés meg egy más dolog. Amikor én kikerültem a főiskoláról, én is műszerészállást tudtam csak megcsípni kezdőként, pedig ez 96-ban volt, akkor még nem volt ilyen nagyüzemi termelés műszaki vagy műszaki jellegű diplomásokból.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Nem mintha nagy veszély fenyegetné az infós szakmát, hogy netán túl sok nő jelentkezne egy fejlesztői állásra.
De szvsz, ha egy manager sokadszorra sem talál megfelelő infóst egy ilyen webes feladathoz, akkor ott a vezetés sem túl profi, persze nyugodtan cáfoljon meg valaki. És attól, hogy kizárólag nőt keres a posztra, ezzel még nem garantált a siker. De ez szigorúan személyes vélemény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest