- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
#03969024 #8137 üzenetére
Köszönöm de a nehéz gépek nem foglalkoztatnak. Olyat ami nem foglalkoztat és pénzt lehet belőle szerezni normálisan meg tudnék mást is. Csak az nem érdekel itt a baj
Eddig olyanokat csináltam amiket nem szerettem csak hogy normálisabb pénzt hozzak haza. Most vagyok abba a korba hogy még egy "utolsó" lehetőségem van komplett irányt váltani. Vagy maradok a kényelmi vonalon és elvégzek egy üzletvezetőit azt eligazgatok valami aldit havi 300-ért amit marhára nem élvezek, vagy belevágok ebbe és lesz ami lesz de legalább érdekel. Nem meggazdagodni akarok, nem hiszem hogy ez annyira reális cél manapság, csak normális szinten élni, ezt talán maszekba össze tudom hozni ha rendesen dolgozom. Viszont olyat nem akarok csinálni amit utálok. Még agyalok, végül is az aldiba is van néha autós hét
-
peti_s
addikt
válasz
#03969024 #8137 üzenetére
Szerintem ha az ember jó helyen tud műhelyt nyitni, ami a saját tulajdona, tehát nem kell bérleti díjat fizetnie utána, akkor szépen meg lehet belőle, segédekkel együtt élni. A gumis, hibrid ötlet jó, én mindjárt egy autóvillamosságot is javasolnék mellé, azzal aztán tényleg mindent lefedsz. Az emberek szeretnek a problémájukkal egy helyre járni, szerintem ezt egy komplex szolgáltatásként jól el lehetne adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Milyen processzort vegyek?
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest