Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Mindig csak és kizárólag amióta megvan omv max motion megy bele és az elején fullra tankoltam kattanásig ment a pisztoly, de most már csak mindig háromnegyedéig kb kicsit feljebb mert olvastam,hogy ha tele tankolja az ember gyereke hibát dobhat ki, kb 2 hónapja csak is kizárólag háromnegyedéig vagy kicsit feljebb.
kb havonta egyszer autópálya és 140km/h 200km megyek vele, kicsit kikormolom..ffodi
Injektor és kipufogó érzékelőt dobott ki utolsó előtti diagon, az utolsóm már csak injektor és nem is megy ilyenkor az egyik henger.
Pont fordítva, mikor lézengtem 40-50 km/h akkor dobta be a motor szerviz hibát, a többi hibát sebességváltó szerviz és antitskid bedobta már 30 nál is és 140 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest