Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1163) Freddy76 válasza akos3 (#1162) üzenetére


Freddy76
addikt

Voltam, többször is töltöttük ott a családi síelést.

Kérdés, hogy te mit szeretsz. Van olyan ismerősöm, aki mélységesen csalódott, ha egy hét alatt kétszer kell mennie ugyanazon a pályán, én akár egész napot elvagyok 1-2 pályán, ha az nagyon jó.

Katschberg gyakorlatilag két pálya, az Aineck csúcs a pályáival, és a másik oldalon Tschaneck csúcs pályái. Az utóbbiak rövidebbek, kicsit unalmasabbak. Nekem az Aineck oldal nagyon bejön, ott bitang jó pályák vannak, az A1 pályán egymás után sokszor le lehet jönni, és nem unod meg, ott nagy menést lehet produkálni. De a másik oldalon a 11-es pálya is jó. Az átcsúszás a két oldal között problémás, van benne sétálós rész, ezért én egy hetes síelésre inkább azt tanácsolom, hogy egy nap az Aineck csúcs, St. Margarethen felől, egy nap a másik oldal.

Grosseck-Speireck hegyen a Speireck csúcsról levezető 4a pálya nagyon klassz, elég széles, elég gyors, és szép a panoráma is nagyon. Ezt tovább lehet vinni egészen a St. Michael völgyállomásig, az egyben egy elég hosszú és jó pálya, nem unod meg többedik alkalomra sem. De jók a fekete pályák, és általában a többi pálya a hegyen.

A titkos tipp Fanningberg, ami nem mond sokat, de nem szabad kihagyni. A 4, 5, 6, 8, 9 pályák nagyon jók, de remek a 13 fekete, és a Fanninghöhe csúcsról a völgybe vezető kék is.

Nem fogjátok egy hét alatt megunni ezt a három terepet, garantálom.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.