Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ez a szakmai megoldás. Gondolom eltérő rendszereket futtatál, így a jogosultságok nem fognak átkerülni egy szimpla HDD áthelyezéssel. Ha továbbra is külső USB-s meghajtó lenne akkor nem lenne gond. Ha minden nap átmásolsz egy bizonyos mennyiséget már akkor is végeztél volna, nem akkora művelet 1TB mozgatása. Rengetegszer mozgattam nagymennyiségű adatokat, este elindítom és reggelre végez ha napközben mozgásban van az eszköz.
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Csakhogy 1tb adatot usb 2.0.-an keresztul ide oda masolgatni azert nem tunik a legoptimalisabb megoldasnak
. - viccelsz? Már többször megoldottad volna ezzel a módszerrel, ehelyett napok óta keresel valami alternatívát. 4TB-ot mozgattam oda-vissza 1 nap alatt USB2-n. -
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
DU-val ellenörzés?
Abban a fogaskerekes menüben nincs olyan, hogy saját tulajdonba vétel? Vagy valami hasonló?
Ha visszarakod a régi gébe/re ott minden rendben?Esetleg terminálban kiadni az ls -la /Volumes/amilyennévenfelcsatolta parancsot hogy lássuk mi a helyzet "belül".
Esetleg kiadni a sudo chown -R userneved:admin /Volumes/amilyennévenfelcsatolta/könyvtáramiértnemkár parancsot. -
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ez most a meghajtó jogosultsága? Miért wheel csoport? Nálam az admin csoport tudja írni olvasni.
-
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Most milyen user-ek, jogok vannak? Próbáltad a fogaskerekes menüből "Alkalmazás a benne foglalt elemekre" pontot is? Vagyis minden fájl mappa átvette az ott beállított jogokat?
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Nem tudom, csak tippelnék, annak meg nincs értelme, valahogy old meg az anyagok lementését és formázd újra, nem lesz gondod.
-
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Mentsd le az adatokat és formázd le az új géppel, szerintem az a gond, hogy külső házból került az optibay-.be.
-
Friczy
senior tag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Unixnál nem a usernév, hanem az ID számít. Nem tudom, Mac-nál hogy van, de Linuxon az /etc/passwd tartalmazza.
-
r4z
nagyúr
válasz
RexMaximus
üzenetére
Hozz letre egy usert a regi admin nevevel, es probalj azzal engedelyt adni.
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
A High Sierrával én sem vagyok felhőtlenül boldog, 3 hete van fent, az új frissítéssel sokat javult de még elmarad a Sierrától, sok kedvem nincs visszamenni de ha nagyon nem javul a helyzet akkor kénytelen leszek.
Lassabnak nem mondanám a rendszert, nekem elég gyors, igaz 2012-es Mac Minit használok 16GB RAM-mal, tehát, fagyásom sem nagyon volt, viszont Acrobat pl. nem 100%-osan kompatibilis, régebbi app-ok nem feltétlenül működnek, szóval lehet, hogy mégis kénytelen leszek visszamenni, de nagyon nincs kedvem újra beállítani a dolgokat. -
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ez nem warez, hisz annó a gépedhez járt a 2008-as verzió. Csak meg kell találni a megfelelő személyt, akinél még meg van. pl. ezen a fórumon (ill a macbook topicban) csak akad akinek még megvan.
Mondom ezt úgy hogy early2008-as imac-em van de mivel használtan vettem, lemezt már nem kaptam hozzá
-
cigam
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Nem az AppStore-os telepítőben, abban értelemszerűen csak az OS van. A géphez adott lemezeken van az iLife telepítő. Igen bátor dolog így programot beszerezni. A legtöbb kártevő így települ, és még örülsz is neki.
Nem egyszerűbb keresni egy márkatársat akinek megvan az iLife telepítője, hogy másolja le neked? Tisztább szárazabb érzés, de te tudod. -
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
A géphez adott lemez tartalmazta az iPhoto-t, ha egy "általános" lemezről telepítetted a rendszert akkor ahhoz nem volt iPhoto, ha jól rémlik, azt iLife csomagból lehetett telepíteni.
(#24886) RexMaximus
Mind jó ha a vége jó. -
Ragnar95
félisten
válasz
RexMaximus
üzenetére
Így van, csak a legfrissebb verzió van ott.
-
Ragnar95
félisten
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ha az Apple ID-del töltötted le, akkor MacAppStore>Purchased alól még mindig eléred
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Ha megvan az eredeti telepítő lemezed akkor azon rajta van az iPhoto.
(#24880) claire78
Igen a Photos lett az iPhoto helyett. -
claire78
senior tag
válasz
RexMaximus
üzenetére
Nem lehet, h az Fotók alkalmazás van helyette?
-
blakey
titán
válasz
RexMaximus
üzenetére
Innen töltsd le és próbáld ki, hogy működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. - viccelsz? Már többször megoldottad volna ezzel a módszerrel, ehelyett napok óta keresel valami alternatívát. 4TB-ot mozgattam oda-vissza 1 nap alatt USB2-n.

TigerCat