- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
"10. A Csomag átruházása
(i) A Lefedett Készülék új tulajdonosra történő átruházásával. Az alábbi korlátozások mellett Ön jogosult egy alkalommal véglegesen átruházni a Csomagban biztosított valamennyi jogát egy másik személyre, feltéve, hogy (a) az átruházás részét képezi a Csomag eredeti vásárlási bizonylata, a Csomagigazolás és a Csomag hiánytalan csomagolása, ideértve a nyomtatott anyagokat és a jelen Feltételeket is; (b) Ön egy átruházási értesítésben tájékoztatja az Apple-t az átruházás tényéről, amely értesítést az Apple Ügyfélszolgálata részére kell megküldeni az alábbiak szerint: Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Írország; valamint (c) a Csomagot megszerző fél elfogadja a Csomagra vonatkozó Feltételeket. Amikor tájékoztatja az Apple-t a Csomag átruházásáról, akkor meg kell küldenie a Csomag Szerződésszámát, az átruházott Lefedett Készülék sorozatszámát, valamint az új tulajdonos nevét, címét, telefonszámát és e-mail címét."
[Forrás]
-
blakey
titán
AFP helyett esetleg SMB? Aliast nem tudsz az oldalsávba húzni viszont mindig automatikusan csatlakozik, legalábbis amíg nem Forkliftet használtam addig ez így tökéletes volt. Az oldalsávba nekem nem Aliasok vannak hanem a konkrét mappák vannak behúzva, azaz ha felcsatolod a NAS-t akkor az ikont húzd az oldalsávba.
-
-
Macika_MC
tag
Azért azt tegyük hozzá, hogy a 60Hz feletti képfrissítést milyen felbontáson akarsz?
Mert 3840 × 2160 px 60Hz felett nem fog menni, akár milyen kábellel fogod csatlakoztatni.
Mindenfélekeppen HDMI 2.1 kell a Mac Minin is és olyan tv vagy monitor amin van HDMI 2.1 csatlakozó rajta. és kábel is kell hozzá.
-
Macika_MC
tag
Rendszerindító telepítő létrehozása macOS rendszerhez
Én inkább ezt javaslom. -
blakey
titán
Természetesen mehet bele más márka, nekem is Kingston van. Én általában az ajánlottat szoktam bele tenni.
-
cigam
titán
-
Ragnar95
félisten
-
wm2
őstag
Üdv!
A hivatalos 8Gb. De egyes daraboknál van megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- DELL Optiplex Micro 7010 - i5 13500T - 16GB DDR4 - 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- New Zen AMD GAMER - 5900X : 9060XT 16GB : 32 GB DDR5 : 2TB : Új 3év garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest