Új hozzászólás Aktív témák

• vadkörte

addikt

válasz cigam #39250 üzenetére

Na igen, kicsit túltengenek a Computex2023-es tartalmak. Kétségtelen, hogy akad közöttük pár kifejezetten érdekes, de akkor is. Még az éjjel átfutottam az alma pont hun a sajtóanyagot. A PCW és az Androgeek is egész jó cikkeket írt a WWDC2023-ról.

A 15"-os Air szerintem kissé nagy. Méretileg. A 13,6-os kijelző alakja elég fura azzal a felső bevágással, de az pár éve a kameralyukra is ezt mondtuk aztán megszoktuk. De legalább még hordozható méretű. A nagytesó nekem már fizikailag lenne nagy.

Az új Studio-k egyszerűen lenyűgözőek. Mind teljesítményben, mind a hozzá kapcsolódó árazásban (ez utóbbin nem csodálkozok)
    A Pro-ra csak annyit tudtam kinyögni, hogy húb+ :Y Kíváncsiságból azért összekonfiguráltam egyet. Nem volt jó ötlet :DDD Viszont a fullos Studio és a fullos Pro ára között olyan hatalmas árrés nem tátong (kicsit több, mint az új Studio alapára)
    Ez a szörnyeteg (Pro) már tényleg nem a mezei homeuser-eknek való, de még egy jobban felszerelt Studio is elgondolkodtató lehet, hogy átlag felhasználói szinten kell-e ekkora brutális nyers teljesítmény.

A szemüveg. Még próbálom feldolgozni, de ehhez az én HW konfigom kissé lassúcska. :)

Új hozzászólás Aktív témák