- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Na igen, kicsit túltengenek a Computex2023-es tartalmak. Kétségtelen, hogy akad közöttük pár kifejezetten érdekes, de akkor is. Még az éjjel átfutottam az alma pont hun a sajtóanyagot. A PCW és az Androgeek is egész jó cikkeket írt a WWDC2023-ról.
A 15"-os Air szerintem kissé nagy. Méretileg. A 13,6-os kijelző alakja elég fura azzal a felső bevágással, de az pár éve a kameralyukra is ezt mondtuk aztán megszoktuk. De legalább még hordozható méretű. A nagytesó nekem már fizikailag lenne nagy.
Az új Studio-k egyszerűen lenyűgözőek. Mind teljesítményben, mind a hozzá kapcsolódó árazásban (ez utóbbin nem csodálkozok)
A Pro-ra csak annyit tudtam kinyögni, hogy húb+Kíváncsiságból azért összekonfiguráltam egyet. Nem volt jó ötlet
Viszont a fullos Studio és a fullos Pro ára között olyan hatalmas árrés nem tátong (kicsit több, mint az új Studio alapára)
Ez a szörnyeteg (Pro) már tényleg nem a mezei homeuser-eknek való, de még egy jobban felszerelt Studio is elgondolkodtató lehet, hogy átlag felhasználói szinten kell-e ekkora brutális nyers teljesítmény.
A szemüveg. Még próbálom feldolgozni, de ehhez az én HW konfigom kissé lassúcska.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- #Drive Rally teszt
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig