Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethob
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Értem, megtaláltam, kösz.
A nézőke kiosztás megegyezik a billentyűzettel, ha leötöm a gombot a nézőkében ugyan úgy felvillan mint bármely más gombnál, de a beviteli mezőbe magyar billentyűzetkiosztás esetén nem kerül be a 0 karakter.
Ha a nézőkére kattintok egérrel, ugyanez a helyzet, 1-9 számjegyek működnek. A 0 nem.Angol billentyűzet kiosztással működik, csak arra meg nem hittem, hogy valaha még szükségem lesz, másfelől meg csak kísérletezve bírtam rájönni.
Valamilyen ősszel lejött frissítésben kúrták el, és mivel nem csak egy weboldalt érint, ezért azt gondolom, hogy oprendszer verzió függő, bár simán lehet, hogy szerver oldalon van valami gond.
Már-már gyakorlat, hogy minden frissítéssel elbasz valamit az Apple távolról, a Mojave letöltésével a szkenner fejezte be a működését, megoldást arra sem találtam még. Már nagyon unom a "just not works" rendszert!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubuntu Linux
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8/256
- Beugró Gamer PC - GTX 1650 4GB - 16GB RAM - I5 4590 -128GB SSD - 500GB HDD -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HomeAssistant, szerver, böngészés: 3,4 GHz Pentium 6500Y, 8 / 128 GB és egyéb konfigurációk
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest