- votlage71: Kábel menedzsment
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, jó cucc az is, egyéni igények meg ízlés kérdése. Én azért várok nagyon egy jailbreakelt gen3 ATV-re, mert sok az almás cucc a háztartásban (macek, iphoneok, ipad). Irtó jó és atomstabil az airplay mindenről, meg a display mirroring is. Ráadásul mindez megy wifin, BT-n, dróton, ahogy éppen szükséges. Kikapcsolni sem szoktam, és fut rajta a Kodi (gen2), ami nálam alapvető igény. Mondjuk 720p-s megjelenítőm van, szóval elvagyok vele egyelőre, dehát ideje lenne upgradelni azt is, és akkor már nem lesz alternatíva az ATV.
Egyébként próbáltam én már mindent, halomban áll otthon az RBPI(2) is, mert kell a melóhoz/hobbihoz, HTPC-m is volt, Gigabyte Brix is van, etc.. De így ár, és stabilítás meg kényelem arányban eddig az ATV vitte a prímet nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest