- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
TrollBalint #493 üzenetére
A kérdezők letolásával kapcsolatban soxor netiketbéli problémák vannak, szándékosan nem írtam lustaságot.
A kérdezés témában Irányadó lehet pl. a [link] dokumentum. Két mondatban összefoglalva:
1. - Senki nem boldog, amikor minden másnap ugyanazokat a kérdéseket kell megválaszolnia, mert a kérdezőnek nincs kedve a keresőt használnia, vagy 10 hozzászólást visszaolvasnia.
2. - A Google nagyon jó barát.
Mindezektől függetlenül van ilyen. -
GD
őstag
válasz
TrollBalint #493 üzenetére
engem már azért is b@sztak le mert vki meglátta hogy egy másik fórumon is ami nem ők, feltettem a kérdést..mintha vmi verseny folyna..ezzel is csak megosztják az amúgy sem túl nagy linux közösséget.. ilyen is csak hazai viszonyokban van sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SZOFTVEREK SZÁMLÁVAL/GARANCIÁVAL/GYORSAN / www.szoftverguru.hu / + 36 30 113 1642
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS 18W USB ADAPTER