- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
samujózsi #28905 üzenetére
Most lehet kiderül, hogy ehhez sem értek, de én úgy tudom, hogy az ATA jelszót nem lehet megváltoztatni. Kikapcsolni ki lehet, ha tudod a jelszót, és az adatok megmaradnak (ilyet csináltam is pár hónapja), de a megváltoztatáshoz újra kell jelszavazni az SSD-t, és minden elveszik róla. Ha meg nem tudod a jelszót, mert mondjuk elfelejtetted, akkor az egész drive-nak kuka, nem hogy resetelni nem tudod, de használni sem többé. A gyártó sem tudja resetelni semmiféle elektronikai mókolással, nincs kiskapu hagyva. Ha nincs meg a jelszó, buktad az egészet, vehetsz másikat.
De mondom még egyszer. ilyenben ne is gondolkodjál, hogy te majd jelszót cserélgetsz komoly titkosításokon. Ez nem Facebook account, hogy minden 5 percben jelszót cserélsz. Ezt vagy komolyan veszed, végignyomod évekig komoly, bonyolult, lehetőleg 20+ karakteres jelszóval, vagy komolytalankodás az egész, és bele se kezdj.
@sh4d0w: kösz szépen, a kolléga már küldött linket. Nem tudtam, de most már legalább ezt is tudom. Persze ahogy írtam, én maradok egy jelszónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest