- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Ez sem igaz teljesen: változtatni lehet (azt a jelszót, amivel a diszk nyílik), resetelni nem lehet az elfelejtett jelszót.
Linket nem tudok, tegnap néztem a BIOS-ban (dell e5570 vagy 80), hogy le is lehet venni a jelszóvédelmet.Amennyire utánajártam, az sem feltétlenül igaz, hogy a hardveres jelszót elfelejtés esetén ne lehetne kiütni, de ez eszközfüggő. Úgy tippelem, firmware hibák kihasználásával lehet megcsinálni, de alaposabban nem néztem utána, csak a google dobott fel pár utalást, de nem tűntek megbízhatónak, kihagytam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- Vírusirtó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest