Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

The DJ addikt Sziasztok, Az apache error.log-jában a következő sorokat találtam egymás alatt folyamatosan: --11:43:16-- http://link/tools/bot.pl 
 => `bot.pl'
 Resolving link... ip
 Connecting to link|ip|:80... connected.
 HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
 Length: 19,351 (19K) [text/plain]
 bot.pl: Permission denied
 Cannot write to `bot.pl' (Permission denied).
 sh: /usr/bin/perl: Permission deniedA linket és az ip címet természetesen kiszedtem, mivel úgy gondolom ez valami perlben írott program akar lenni, aminek a futtatása nem feltétlenül ajánlott. Nem én indítottam el, másnak nincs hozzáférése a géphez. Fogalmam sincs mi történt, viszont szeretném kideríteni, hogyan lehet megállítani. Hogyan deríthetem ki, hogy mi akarja folyamatosan letölteni ezt a fájlt? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest