Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis71
tag
Szóval, felraktam az Ubuntu Linux-t, P-III gép, memória 512. Most ismerkedem vele, nagyon tetszik
, kezdem megérteni az előnyét a Windows-al szemben. Sokkal gyorsabb mint a XP, ezen a gépen. A későbbiekben lehet, hogy lesz egy-két kérdésem majd ha nem baj.
Csak gondoltam megosztom veletek a véleményemet a Linux-ról.Üdv mindenkinek,
attis71
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, kezdem megérteni az előnyét a Windows-al szemben. Sokkal gyorsabb mint a XP, ezen a gépen. A későbbiekben lehet, hogy lesz egy-két kérdésem majd ha nem baj.
Csak gondoltam megosztom veletek a véleményemet a Linux-ról.