Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Kérdeznék valamit. Van egy Gnome téma amely alapértelmezett az Ultimate Edition 1.8 -ban, és sehol nincs fent az interneten, ezért ki szeretném valahogyan bányászni az UE 1.8 LiveDVD-ből. Nos odáig eljutottam, hogy VirtualBox-ban elindítottam LiveDVD-ként és kimentettem a téma fájljait innen:
/usr/share/themes
Bemásoltam root joggal Nautilus-szal a Ultimate Edition megfelelő mappájába. Ezután persze nem látszik a Téma választó menüben, mert gondolom kellene még valami xml vagy akármilyen beállítófájl is. A Gnome-nak ahogy láttam van vagy öt különböző mappája.
Szóval a kérdés az lenne milyen fájl szükséges még ahhoz, hogy be lehessen állítani és látszódjon a választó menüben?
Arra gondoltam még csinálnék belőle egy tar.gz állományt, hogy később lehessen telepíteni egyszerűen és ne kelljen cseszekedni. Ebben is kéne egy kis help bár ahogy láttam a tar.gz-n belül ugyanolyan könyvtárszerkezet van, mint ahová a rendszerben fog kerülni, csak gondolom kell még oda is valami leíró fájl.
Egyébként még pm-et is írtam, meg a fórumára is írtam az Ultimate Edition elkövetőjének is, de még nem válaszolt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi