- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Kérdeznék valamit. Van egy Gnome téma amely alapértelmezett az Ultimate Edition 1.8 -ban, és sehol nincs fent az interneten, ezért ki szeretném valahogyan bányászni az UE 1.8 LiveDVD-ből. Nos odáig eljutottam, hogy VirtualBox-ban elindítottam LiveDVD-ként és kimentettem a téma fájljait innen:
/usr/share/themes
Bemásoltam root joggal Nautilus-szal a Ultimate Edition megfelelő mappájába. Ezután persze nem látszik a Téma választó menüben, mert gondolom kellene még valami xml vagy akármilyen beállítófájl is. A Gnome-nak ahogy láttam van vagy öt különböző mappája.
Szóval a kérdés az lenne milyen fájl szükséges még ahhoz, hogy be lehessen állítani és látszódjon a választó menüben?
Arra gondoltam még csinálnék belőle egy tar.gz állományt, hogy később lehessen telepíteni egyszerűen és ne kelljen cseszekedni. Ebben is kéne egy kis help bár ahogy láttam a tar.gz-n belül ugyanolyan könyvtárszerkezet van, mint ahová a rendszerben fog kerülni, csak gondolom kell még oda is valami leíró fájl.
Egyébként még pm-et is írtam, meg a fórumára is írtam az Ultimate Edition elkövetőjének is, de még nem válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- Windows 10
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest