- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Sziasztok!
Nagyon láma kérdésem lenne, de eddig nem merült fel nálam ilyen hiba. A lényeg: upc-ről váltottam digikábelre, és ott az internethez pppoe kapcsolatot kell létrehozni. Ehhez linux mint alatt beléptem a beállítások/hálózati kapcsolatok/dsl fülhöz. Itt szintén dsl fülnél beírtam a felhasználónevet és a jelszót, a vezetékes fület üresen hagytam a többit pedig alapállapotban. Majd csatlakozás és a nagy semmi. Tapasztalt már valaki hasonlót? Nem tudom jól csináltam-e a dolgokat, de úgy gondoltam így jó lesz és mégsem. Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- OLED monitor topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged