Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Többször írtam már itt a fehér képernyőről, de sajnos eddig minden segítség hiábavaló volt, mert nem találtuk meg a hibát.
Viszont most új fejlemény jelentkezett, ami teljesen megváltoztatja a dolgok állását!Írtam egy egyszerű "scriptet", ami az egyik weboldalunkat percenként letölti, hogy én is lássam, mennyi is a 0 byte-os fájlok aránya. Nem várt eredményt kaptam: nem 0 byte-os fájlokat kaptam, hanem 10-15k-s vírusos oldalakra mutató linkekkel tömött html-t!
A konklúzió egyszerű: a szervert feltörték és valami nem olyan, mint kellene. Az a kérdésem, hogy hol és hogyan találhatom meg a fertőzést és hogyan tudom kiírtani?
És hogyan akadályozhatom meg, hogy még egyszer feltörjék?
ui: a szerveren a legfrissebb Debian lenny van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Battlefield 6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest