- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- azbest: Type-c 2x HDMI, USB3, PD töltés 4in1 dongle
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLD
tag
Azt nem tudom, hogy hogyan oldottad meg, de majd előbb-utóbb lesz egy pont (csomag és függőségei) ami után már squeeze-nek fogja vallani magát.
Ártatlan elmélkedés: aztán már az update-ek is squeeze-sek lesznek, ami pár héten belül olyan instabillá teszi a rendszert, hogy lehet az egészet újrarakni... legalábbis én két ilyen kimenetelű eset után mondtam le a Debianról.Ezt olvastad már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Metal topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest