- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
Hát én eddig bírtam komment nélkül. Eddig nyúztam a rendszert.
Hihetetlen, mekkora szabadság és lehetőség, minden állítható, ez hatalmas. Win alól telepítettem biztos ami biztos, de holnap ebből format lesz és átállok csak Ubuntura.
Nagyon adja, tűzfal is be lett állítva ahogy sh4d0w írta. Kössz mindenkinek. Amint megleltem a Synaptic csomagkezelőt... 2-3 óra szórakozásra jó volt. Kezdeti windows user betegségeket hamar kinőttem a linux how to blogoknak hála.(értsd. exe-t akartam telepíteni stb.). Feltettem egy rakat progit most mindent kipróbálok.
Lépek is az Ubuntu topicba.
ui.: Comfizt felraktam, jó kis cucc ez csak valahogy odaragadt minden munkaterületen a bal felső sarokba minden megnyitott ablak, se áthelyezni se átméretezni nem lehet őket. Hol állíthattam el?
Jaaaaa és a legnagyobb pozitívum, sp3-as winfos xp-vel mindig összekavarodott az alaplapi hd hang és a hd 2600-as vga. Valamelyik driver mindig összeakadt... Na de itt... Rendszer fel-> ati download->be happy. Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest