Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
csak arra azért figyelj oda, hogy a joystick külön modul legyen , amolyan hot swap képes, mert ugye mindenki ismeri milyet és milyen gyorsan roppan egy botkormány
nem tudom hogy a régi tv computeres meg commodore os joystickokhoz van e driver, hogy soros porton menjenek, mert azzal anyagilag jól járnál 
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Filmvilág
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
nem tudom hogy a régi tv computeres meg commodore os joystickokhoz van e driver, hogy soros porton menjenek, mert azzal anyagilag jól járnál