Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Szia,
Használ valaki debian-on squid-ot mysql-ből authentikálva?
Sőt ha mindemellett még SSL-t is használ benne az lenne a legjobb.Szeretnék egy secure proxy-t összerakni, hogy ha nyílt neten vagyok akkor azon keresztül netezhesek, mert nem kicsit paranoiás vagyok és nem adom meg nyílt neten az adataim sehova.
Ha valaki talál egy frankó leírást neten azt is megköszönném, nekem nem sikerült meglelnem az igazit.
Ma is ilyen helyen voltam ,de csak egy usb kulcsal titkosított vpn csatornán kereszttül használtam személyes tartalmakat.üdv
Batman
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- DJI topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest