Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• VaZso

senior tag

KDE4 kérdésem lenne...

Kis ideje feltettem az asztali gépemre is a Mandrivát, ezúttal a 2009-et... ugyan lehetne KDE3-at használni, de gondoltam, megpróbálkozom a négyessel, hátha megszokom a dolgokat...

Elkezdtem kicsit beállítgatni, jelenleg a levelezőm a régi Wines és az új Linuxos beállítással is megy (ugyanazzal az "adatbázissal"), TV kártya és egyebek is rendben vannak, de a KDE4-et eddig nem sikerült rávenni, hogy egyes funkciókhoz alternatív "billentyűt" rendeljek.

KDE3-ban volt olyan lehetőség, ahol be tudtam állítani pl., hogy a "show desktop" funkció az eredeti billentyűkombináció mellett a Win+D billentyűkre is működjön. Ezt itt sehogysem sikerül. Át tudom állítani másra, de alternatív megoldást (tehát az eredetit is meghagyva) nem kaptam... rossz helyen keresem?

Emellett szeretném beállítani az MS :) Intellimouse egeret, hogy az egyik gombjára zárja be az aktuális ablakot, illetve Opera esetén csak a belső, nyitott fület. Erre tud valaki megoldást? ...jelenleg az alap (előre - hátra) funkcióval működik, de én az "előre" funkciót soha nem használtam, nem kell. Win alatt pedig így volt beállítva (ablak bezárás), így kényelem miatt szeretném azt is beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák