Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Miért van az, hogy VNC-t linuxos gépen keresztül SSH tunnellel áthozva a VNC program Windowsból putty-val tökéletesen működik, gyors. Linux alól viszont vncviewer használhatatlanul lassú. Úgy tűnik, működik ugyan, de kezelhetetlen.
Tehát mégegyszer:
Adott egy Debian szerver. Létrehoztam SSH-n egy tunnelt rajta keresztül egy másik gépre, amin VNC szerver fut.
Megpróbáltam bejelentkezni rá Windows és linux alól is.
- Win alól gyors és jól működik, putty-val beállítva a tunnelt.
- Linux alól bejelentkezve lassú és használhatatlan a VNC, tunnelt az ssh programmal ill. csomagkezelőből letöltött "putty" nevű programmal egyaránt próbáltam, azonos eredménnyel.
A szerverrel ez alapján semmi gond.
A kliensen Mandriva fut, egyelőre ezt még másik Linuxszal nem próbáltam.
A vnc kliens tunnel nélkül szintén működik.Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Formula-1
- Arc Raiders
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Milyen házat vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest