- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Sziasztok srácok!
Lenne egy kérdésem
Az lenne a problémám, hogy van egy Suse 10.0-m, feltettem, tetszik, tök jó
A nettel lenne egy kis bajom. Van egy wlan router, abba megy a net, és onnan jön hozzám kábelen. Maga a net megy, csak érdekes módon mikor egy Firefox-ot elindítok, 20-30 mp-ig azt írja, hogy prohardver.hu keresése, és utána jön be az oldal. De elég normális sebességgel jön be maga az oldal. Utána nincs baj. Csak sokszor, sokáig keresi az adott weboldalt. Én b@szarintottam el vmit, vagy beállítás baj? Elvileg úgy van beállítva, hogy DHCP-n kapja az IP-t. Kap is, csak lassú, sokat kell egy-egy feladat előtt várni. Mint pl a mail. Ott is várok, várok, majd sec perc alatt leszedi amit kell. Nemértem. Én vagyok béna?
Előre is köszi: Atesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest