Hirdetés
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Igazából az a helyzet, hogy kollégista vagyok, és nekünk csak úgy van netünk, ha egy szerverhez kapcsolódunk VPN-en keresztül. Természetesen Windows-os szerverhez kell csatlakozni, ami úgy láttam neten, kicsit másabb...
Ha jól veszem ki a szavaidból te VPN-es szervert irtál le. Utólag is bocs, hogy ezt elfelejtettem beleírni, de én csak kliens vagyok, lennék...
Jah, a kernel patch az szerinted kell nekem, ha 2.6.16-os kernel van? vagy ez független tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- Android szakmai topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Robotporszívók
- EAFC 26
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Google Pixel 9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest