- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
válasz
bambano
üzenetére
"Melyik amd-s alaplapokon...."
Azt hittem, hogy ez vmilyen altalanos hiba az amd lapoknal, amire majd talalnak vmi megoldast.... nem gondoltam, hogy ennyire szamit, hogy milyen lapja van az embernek.
Igazabol meg se tudom mondani pontosan milyen lapom van. az everest ezt irja ki:
Alaplap neve: Hewlett-Packard Presario F500 (GF606UA#ABA)
(notim van)"...melyik apic dolgokat?..."
Fogalmam sincs, annyit tudok, hogy noapic, nolapic -al kell inditanom a kernelt.
"Mihez képest újabb kernel?"
Hat ha van olyan aminel mar kijavitottak a hibat, akkor ahhoz kepest ujabb, ahol meg nem mukodott.

de en most a 7.10 -es ubuntu server alap kerneljet hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- PlayStation 5
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- További aktív témák...
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest