- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsY
aktív tag
(off)én meg ugy döntöttem, hogy veszek egy MacBook Pro-t..
eddigi tapasztalatok...
Shell nagyon jo benne, a grafikus felület nagyságrendekkel jobb, mint bmelyik általam használt disztribben.
Végre felhasználó/adminisztrátorbarát oprencert találtam...
(/off)
aki régebb óta olvassa a topicot tudja, h debian fan vagyok... de sjanos most a debian is elvesztett egy hivőt... most már csak szimpatizáns...
másik... melomban bsd t használnak... kezdem megérteni mért... nagy terhelésnél a linux konzolnál is rendesen lassul, szinte megáll... bsd ez nincs... masik... kernelt/rencert forditani sokkal értelmesebb... nem kell értened a sok hw-s cucchoz... eccer bekonf és ennyi.. nem minden kernelverzional again... csomagkezelés forrásból és binárisból... izlés kérdése... forrás jobban bejön, mert én tudom h mit akarok...
nem akarok senkit meggyőzni... de ez a 2 oprencer nálam most vezeti a toplistát...
aki nem hiszi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest