Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
hali
Elősször is köszönöm a segítséget!
látod pont ezért kérdeztem meg, hogy jó lesz-e az, vagy keressek mást, mivel én nem tudom, hogy van-e más alternatíva.
A vírusírtó úgyében kissé pontatlanul fogalmaztam: természetesen nem azt gondoltam, hogy majd a linuxos gép víruskeres a másik gépen, hanem, hogy ott legyen az ''aktív monitoring'', vagyis már a linux szűrje ki a fertőzött csomagokat, hogy lehetőleg azok ne jussanak be a winfosra. Szerencsére én se szoktam vírusokat bekapni, de nem árt az óvatosság.
Ahogy néztem a proxy mindenki szerint felesleges, úgyhogy az ötletet elvetettem. A net megosztására milyen megoldást javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóhifi
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Gitáros topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Padavan firmware
- Whisky topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest