- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Az 1 magos procival is behalt
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.
Mondjuk a régi procival jól ment, csak mikor a torrent allokálta a letöltendőnek a helyet, meg 2 tömörítés ment, meg böngészők, ilyesmi és akkor feküdt meg.
NTFS particióim vannak, eddig ezzel nem volt gond, lehet hogy az a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Metal topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.