Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
Az 1 magos procival is behalt
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.
Mondjuk a régi procival jól ment, csak mikor a torrent allokálta a letöltendőnek a helyet, meg 2 tömörítés ment, meg böngészők, ilyesmi és akkor feküdt meg.
NTFS particióim vannak, eddig ezzel nem volt gond, lehet hogy az a baj?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Shure Podcast mikrofon
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Visszaraktam a 2 magost, kb 2 percig ment mielött megfagyott. Most a ramot cseréltem vissza a régi 2x512 667-re, hátha. Teljesen tanácstalan vagyok.