Hirdetés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosómedve
tag
Hellosztok!
Volna egy kis problémám. Pár napja az XP helyére felment egy linux op rendszer, nevezetesen a Sabayon 3.3. A helyzet az, hogy az istennek sem bírom beállítani a WiFi-t. A vezetékes netet sem, de ez nem ide tartozik...és már nagyon idegesít.
Szerintem ott hibádzik a dolog, hogy hiába nyomom meg a notebook-omon (Amilo Li 1720) a WiFi gombot, meg se piszél...ki se ír semmit, a WiFi ledje sem kapcsol be. Amúgy ez az összes notebook-os külön gombra igaz (hangerő föl, le, mute, stb.), egyikre se csinál semmit.
Tehát most akkor ezeket kéne beállítani előbb v. a WiFi vevő-t, mint hardware-t nem ismeri fel a Sabayon? Vagy csak én nem tudom beállítani? És hol tudnék állítani vmit, hogy működjön? Én már elég sok menüpontját végignéztem, de nem sok eredményre jutottam. Ha a drótos net beállításához adnátok vmi abszolút-kezdő számára érthető leírást én már annak is nagyon örülnék.Előre is köszi a válaszokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest