- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
bambano #34751 üzenetére
Ezt tényleg nem értem.
Még mindig ott tartok, hogy egy linuxos fórumon megkérdeztem, hogy a gépemen lehet-e valahogy a procihűtő fordulatszámot szabályozni?
Linux alatt!
Mert ez egy linuxos fórum.
Ez azt jelenti, hogy szoftveresen, mert a linux ugye tulajdonképpen egy szoftver.
Erre már mindenféle barkácsolós ötlet jött (ráadásul erősen kétséges sikerű - hasznú) , illetve hogy inkább ne csináljak vele semmit.
De linuxos - szoftveres ötlet még egy sem!
Ez hogyan hogy így akkor most mi?! :-)
Kész, ennyi feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest