Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- 
			  LOGOUT Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Vasti74 senior tag Bocs, a kezdőre akartam, azért is írtam, hogy tényleg amatőr kérdés ;-) Igen, írtam is, hogy kézzel működik a dolog: könyvtárak rendben, nfs kliens telepítve, stb., felcsatolom parancssorból, és ott van ami kell. 
 Ugyanazt beírom az fstab-ba (persze úgy, ahogy kell ;-) , és újraindítás után nem indul a rendszer, ezt kapom:  
 Kivettem az fstab-ból a két nfs-es sort, és újra indul a rendszer.Kerestem a neten hogy mi van, de vagy egyszerűen csak mások is beírják, amit én, vagy autofs-t használnak. Na itt elakadtam... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Spórolós topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest